Vytisknout Přidat do oblíbených Sdílet na facebooku

SLEVA Čokoládový lískooříškový krém Amedei Crema Toscana "Gianduja" 200g

Sleva

SLEVA Čokoládový lískooříškový krém Amedei Crema Toscana "Gianduja" 200g - Expirace 30. 9. 2017!! Ochutnejte lahodný čokoládový krém z lískových oříšků, pochoutku zvanou italsky Gianduja, česky nugát. Doporučujeme recept uvedený v podrobném popisu.

Kategorie produktu: Čokoládové speciality
Výrobce: Amedei, Italská čokoláda
Kód produktu: 8017490200423

Expirace 30. 9. 2017!! Ochutnejte lahodný čokoládový krém z lískových oříšků, pochoutku zvanou italsky Gianduja, česky nugát. Doporučujeme recept uvedený v podrobném popisu.

Dostupnost:
Skladem
24hod Expedice:
do 24 hodin
Cena s DPH:
224 Kč
Bez DPH:
195 Kč
 ks 

Koupí můžete získat: 4 bobyKakaový bob (?)

Sbírejte s námi kakaové boby!
Každý registrovaný zákazník může využít věrnostního programu a získat slevy na své další nákupy na www.cokolada.cz!
Více informací se můžete dozvědět zde



Podrobnosti Zeptejte se Doplňkové produkty

Úžasný nugátový krém Amedei Crema Toscana Alla Nocciola obsahuje minimálně 47 % lískových oříšků oblíbené odrůdy "Tonda Gentile". Úplně jiná chuť a jemnost, na kterou nejste zvyklí!

Domácí studený koláč ala babička

1x korpus - koupený nebo pečený doma

1x Amedei Crema Toscana Al Cacao nebo Crema Toscana "Gianduja"

1x piškoty

1x tvaroh

1x smetana 33%

2 lžíce cukru

1x čokoláda dle vlastního výběru

med

Postup:

Namažte korpus krémem Amedei. Na namazaný krém vysázejte poškoty. Na piškoty rozlijte med. Pripravte si směs tvarohu, cukru a našlehané smetany. Vylijte rovnoměrně na piškoty. Rozpuste čokoládu(napč. v horké smetanové lázni, nebo na vodě) a polijte tvarohovou směs. Nechte v ladničce na hodinu.

Dobrou chuť!!!

Složení:
Lískové oříšky "Tonda Gentile", třtinový cukr, odstředěné sušené mléko, kaková hmota, kakao, vanilka.

Může obsahovat stopy mandlí, pistácií, vlašských ořechů. Neobsahuje sójový lecitin ani lepek.

O čokoládovně Amedei:
Světoznámá italská čokoláda ze staromódní manufaktury vedené sourozenci Cecilia a Alessio Tessieri, která vznikla v roce 1990 a první čokoládu na trh dodala až v roce 1997! Během několika let se vypracovali ve světovou jedničku mezi kvalitními čokoládami, která si z mezinárodních soutěží odnáší jedno ocenění za druhým.

Tuto malou čokoládovnu najdete nedaleko Pisy v městečku La Rotta Pontedera. Vyrábí zde čokoládu starým precizním způsobem z vybraných kakaových bobů z plantáží, které si bratři osobně prohlédli a vybrali. Možná také proto vyrábí jednu z nejlepších čokolád světa kterou najdete v mnoha obchodech s delikatesami, vinných sklepech a kuchyních těch největších hotelů a restaurací od Itálie až po New York, Tokio i Prahu.

Hmotnost: 200g

 
c

Máte-li dotazy, kontaktujte nás

Možnosti plateb: VISA Electron VISA MasterCard Maestro

Verified by VISA MasterCard SecureCode


© 2017, všechna práva vyhrazena cokolada.cz   |   Facebook  |  mapa stránek