Prodej skončil
Bio
Nejprodávanější
Stella 36% mléčná čokoláda BIO 100 g

Stella
MLÉČNÁ 36%
36% mléčná čokoláda 100 g

Kakao
Tóny
Silná
Intenzita
Smetana
Dochuť

Naprosto jemná a lahodná mléčná čokoláda. Dobře se rozpouští, jemná na jazyku a se silnou chutí zhuštěného mléka. Kromě lískových oříšků můžete cítit i karamelové tóny. Bio kvalita.

Prodej skončil



Výrobce: Chocolat Stella, Katalogové číslo: 7610202259439 Hmotnost: 100 g

Složení

třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko (22 %), kakaová hmota, vanilka. Obsah kakaa: min. 36 %. Neobsahuje lepek. Může obsahovat stopy mandlí a arašídů

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2414 g
Tuky
39 g
z toho nasycené mastné kyseliny
24 g
Sacharidy
48 g
    z toho cukry
48 g
Vláknina
1.6 g
Bílkoviny
7.5 g
Sůl
0.25 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda Mléčná 36% od Stella není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Poznejte čokoládovnu

Chocolat Stella

Historie čokoládovny Stella se začala psát v roce 1947. Roky tvrdé práce v čokoládových továrnách vyučily Waltera Müllera, aby se stal specialistou na výrobu jemné čokolády. Šel za svým snem a s manželkou Karin začali vyrábět domácí čokoládu. Jejich tabulky měly úspěch a rodinná čokoládovna se začala rozšiřovat. Dalším, kdo převzal otěže společnosti, byl starší syn Adalbert. Čokoládovna se začala orientovat na Faitrade, bio a košer čokolády.

V současnosti vede čokoládovnu vnučka Monika Müller, jako třetí generace čokolatiérů. Společnost dbá na životní prostředí – snaží se snižovat spotřebu energií při výrobě, sleduje emise CO2 a šetří pitnou vodou.

Všechny čokolády od Chocolat Stella