Prodej skončil

Amedei
TOSCANO BLACK ACERO 95%
95% hořká čokoláda s javorovým sirupem 50 g

Kakao
Tóny
Silná
Intenzita
Javorový sirup
Dochuť

Amedei zpochybňuje svou filozofii vytvořením 95% tmavé čokolády se silnou a sladkou chutí. Absolutní inovace tohoto produktu spočívá v nahrazení třtinového cukru javorovým cukrem, vzácnou ingrediencí se sladce rafinovanou chutí odvozenou z mízy získané z kanadského javoru.

Prodej skončil

PŮVOD ČOKOLÁDY

Venezuela
Původ bobů
Itálie
Vyrobeno


Výrobce: Amedei, Katalogové číslo: 8017490050127 Hmotnost: 50 g

Složení

kakaová hmota, kakaové máslo, javorový sirup (5 %). Obsah kakaa: min. 95 %. Může obsahovat vlašských ořechů, mandlí, lískových oříšků, pistácií a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2588 g
Tuky
58 g
z toho nasycené mastné kyseliny
36 g
Sacharidy
16 g
    z toho cukry
7.3 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
10 g
Sůl
0 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda Toscano Black Acero 95% od Amedei není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – bronze

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Košer

Čokoláda splňuje všechny předpisy košer přípravy potraviny.

Poznejte čokoládovnu

Amedei

Italská čokoláda Amedei se na trhu objevila poprvé v roce 1998. Ve staromódní manufaktuře, kterou vedou sourozenci Cecilia a Alessio Tessieri z toskánského městečka La Rotta Pontedera nedaleko Pisy, pracuje asi 20 zaměstnanců a čokoláda se tu vyrábí starým, precizním způsobem. Možná také proto se jedná jednu z nejlepších čokolád na světě.

Nejvyšší kvalita čokolády Amedei byla dosažena složitým procesem, který začal hledáním kakaových bobů na vlastních plantážích. Amedei spravuje a vlastní plantáže ve Venezuele, kde se pěstuje původní druh Criollo, který je velmi vzácný.

Jsou používány pouze ingredience absolutně nejvyšší kvality a jsou kombinovány do perfektních celků. Kakaová hmota, třtinový cukr, mléko z horských pastvin a přírodní ovocné extrakty.

Pravidelně sbírají úspěchy na prestižní celosvětové soutěži Academy of Chocolate.

Všechny čokolády od Amedei