218
ks
Bio
Aruntam 44% hořká čokoláda PRINCIPINO GIANDUJA BIO 50 g

Aruntam
PRINCIPINO GIANDUJA
44% hořká čokoláda s pastou z lískových oříšků 50 g

Skladem 8 ks   Kdy mi zboží doručíte?
Lískové ořechy
Tóny
Silná
Intenzita
Kakao , pražené ořechy
Dochuť

Gianduja je prostě italská klasika, proto nesmí chybět ani v portfoliu milánské čokoládovny Aruntam. Čeká na vás hořká čokoláda s pastou z nejlepších lískových oříšků na světě z oblasti Piemonte. Čokoláda je vyrobena z kakaa z Tanzanie z oblasti Kokoa Kamili. Dostane vás hned na první pohled, jelikož vypadá jako mléčná čokoláda. Po prvním ochutnání vám bude jasné, že se tato tabulka usadí mezi vašimi favoritkami. Čokoláda chutná jako oříškový krém. Nic víc není třeba dodat.

218
195 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Tanzánie
Původ bobů
Itálie
Vyrobeno


Výrobce: Aruntam, Katalogové číslo: 8050539980153 Hmotnost: 50 g, 100 g = 436,00 Kč

Složení

organické kakaové boby, org. PGI lískové oříšky z Piemonte (29 %), org. třtinový cukr, org. kakaové máslo. Obsah kakaa: min. 44 %. Může obsahovat stopy mléka a jiných ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2503/598 kJ/kcal
Tuky
45 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
18,4 g
Sacharidy
40,1 g
    z toho cukry
27,7 g
Vláknina
g
Bílkoviny
8,4 g
Sůl
0 g
Poznejte čokoládovnu

Aruntam

Čokoládovna Aruntam byla založena v roce 2012 v Miláně. Paní čokolatiérka Pia Rivera spojila vášeň pro ty nejlepší ekvádorské boby s italskou tradicí. Velmi si zakládá na výběru těch nejlepších kakaových bobů i ostatních ingrediencí, převážně oříšků. Sleduje pečlivě každý krok výroby a osobně vytváří své geniální čokoládové receltury v certifikované organic "laboratoři" v San Guiliano v Miláně.

Do kolekce jejích tabulek vynikajících čokolád patří single origin mléčnéé, hořké i bílé tabulky. Ochucené čokolády jsou odkazen na tradiční  "italský životné styl", kde používá výhradně ty nejlepších místních suroviny.

Čokoládovna Aruntam vám nyní představuje své chuťově vyvážené čokolády.

Všechny čokolády od Aruntam

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Průměrné hodnocení 5. Vypočteno z 1 hodnocení
Všechna hodnocení
jiří -
25.03.2024

Za mě naprostá pecka z mého posledního degustačního výběru!! Kdo má rád Gianduja - tak tuhle musí mít :-)

Recenze píší jen zákazníci, kteří tento produkt zakoupili. Více informací