218
ks
Bio
Aruntam 48% bílá čokoláda CARAMELLO VEGAN BIO 50 g

Aruntam
CARAMELLO VEGAN
48% bílá čokoláda s karamelem a solí 50 g

Skladem 7 ks   Kdy mi zboží doručíte?
Karamel
Tóny
Silná
Intenzita
Mandle, sůl
Dochuť

A je tady bílá čokoláda, která je vegan! A navíc, chutná jako karamelové bonbóny s mandlemi. Kakaové máslo v čokoládě doplňuje pasta s karamelizovaných mandlí s bourbonskou vanilkou a jemnou slanou tečkou v závěru dochuti čokolády.

218
195 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Ekvádor
Původ bobů
Itálie
Vyrobeno


Výrobce: Aruntam, Katalogové číslo: 8050539980894 Hmotnost: 50 g, 100 g = 436,00 Kč

Složení

organické kakaové máslo, org. mandle (25 %), org. třtinový cukr, org. kokosový blossom cukr, Cervia sladká sůl (0,75 %), org. bourbonská vanilka z Madagaskaru, sůl Fleur de Sel z Bali. Obsah kakaa: 48 %. Může obsahuje stopy mléka a jiných ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2538/613 kJ/kcal
Tuky
50 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
30 g
Sacharidy
23 g
    z toho cukry
21 g
Vláknina
g
Bílkoviny
12 g
Sůl
0,4 g
Poznejte čokoládovnu

Aruntam

Čokoládovna Aruntam byla založena v roce 2012 v Miláně. Paní čokolatiérka Pia Rivera spojila vášeň pro ty nejlepší ekvádorské boby s italskou tradicí. Velmi si zakládá na výběru těch nejlepších kakaových bobů i ostatních ingrediencí, převážně oříšků. Sleduje pečlivě každý krok výroby a osobně vytváří své geniální čokoládové receltury v certifikované organic "laboratoři" v San Guiliano v Miláně.

Do kolekce jejích tabulek vynikajících čokolád patří single origin mléčnéé, hořké i bílé tabulky. Ochucené čokolády jsou odkazen na tradiční  "italský životné styl", kde používá výhradně ty nejlepších místních suroviny.

Čokoládovna Aruntam vám nyní představuje své chuťově vyvážené čokolády.

Všechny čokolády od Aruntam

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST