Prodej skončil

Francois Pralus
DOMINIKÁNSKÁ REPUBLIKA
75% hořká čokoláda 100 g

Dominikánská republika se v současné době řadí mezi největší pěstitele kakaa na světě. Pěstují zde všechny odrůdy – Criollo, Forastero i Trinitario.
Kakaové boby vybrané pro tuto tabulku pocházejí z malé bio farmy, kde pěstují převážně Trinitario.

Prodej skončil

Vyzkoušejte některý z našich ostatních produktů:

Bio
Francois Pralus 100% hořká čokoláda Madagaskar Criollo BIO 100 g

Francois Pralus

Madagaskar Criollo 100%

100% hořká čokoláda 100 g
199
Do košíku
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Dominikánská republika
Původ bobů
Francie
Vyrobeno


Výrobce: Francois Pralus, Katalogové číslo: 3760085320116 Hmotnost: 100 g

Složení

kakao, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin (GMO free). Obsah kakaa: min. 75 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2427 g
Tuky
44 g
z toho nasycené mastné kyseliny
28 g
Sacharidy
33 g
    z toho cukry
26 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
9.4 g
Sůl
0.01 g
Poznejte čokoládovnu

Francois Pralus

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne blízko Lyonu ve Francii založená roku 1955 Augustem Pralusem. Její čokoládový bonbón Praluliné se stal vyhledávanou místní specialitou. Produkuje rozsáhlou řadu vynikajících Single Origin čokolád.

Čokolády pocházejí z různých plantáží světa: Brazílie, Caracas, Chuao, Kolumbie, Kuba, Cuyagua, Djakarta, Ekvádor, Ghana, Indonésie, Madagaskar, Mélissa, Papua, Dominikánské Republika, Sao Tomé a Principe, Tanzánie, Trinidad a Venezuela. Kromě toho také vlastní svou plantáž na severozápadě Madagaskaru, kde vysazuje vysoce aromatické kakaovníky variety Criollo.

Všechny čokolády od Francois Pralus

Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bio
Francois Pralus 100% hořká čokoláda Madagaskar Criollo BIO 100 g

Francois Pralus

Madagaskar Criollo 100%

100% hořká čokoláda 100 g
199
Do košíku
ks