Prodej skončil

Francois Pralus
EKVÁDOR ARRIBA
75% hořká čokoláda 100 g

Tato tabulka je vyrobena ze slavné odrůdy "Nacional Ecuador", které se také nazývá Arriba. Občas je kvalitou přirovnávána ke Criollu. Kakaové lusky jsou velké a mají výrazné taniny. Pralus vybírá své boby v oblasti Buena Fe Los Rios Province.

Prodej skončil

PŮVOD ČOKOLÁDY

Ekvádor
Původ bobů
Francie
Vyrobeno


Výrobce: Francois Pralus, Katalogové číslo: 3760085320086 Hmotnost: 100 g

Složení

kakao, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin. Obsah kakaa: min. 75 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2427 g
Tuky
44 g
z toho nasycené mastné kyseliny
28 g
Sacharidy
33 g
    z toho cukry
26 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
9.4 g
Sůl
0.01 g
Poznejte čokoládovnu

Francois Pralus

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne blízko Lyonu ve Francii založená roku 1955 Augustem Pralusem. Její čokoládový bonbón Praluliné se stal vyhledávanou místní specialitou. Produkuje rozsáhlou řadu vynikajících Single Origin čokolád.

Čokolády pocházejí z různých plantáží světa: Brazílie, Caracas, Chuao, Kolumbie, Kuba, Cuyagua, Djakarta, Ekvádor, Ghana, Indonésie, Madagaskar, Mélissa, Papua, Dominikánské Republika, Sao Tomé a Principe, Tanzánie, Trinidad a Venezuela. Kromě toho také vlastní svou plantáž na severozápadě Madagaskaru, kde vysazuje vysoce aromatické kakaovníky variety Criollo.

Všechny čokolády od Francois Pralus