158
ks
Novinka
Francois Pralus Indonésie Criollo 75% hořká čokoláda 100g

Francois Pralus
INDONÉSIE CRIOLLO
75% hořká čokoláda 100 g

Skladem 13 ks

Ostrov Jáva v Indonésii je velmi vyhlášeným místem s vysoce kvalitními kakaovými boby, které pocházejí z Criollo kakaových stromů, které sem v 17. století dopravili Španělé, při svých objevitelských plavbách. Jávské boby mají svou charakteristickou chuť, která se odvíjí od oblasti, sklizně, fermentace a sušící metody. Čokoláda má výrazné kouřové aroma a chuť.

158
137 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Indonésie
Původ bobů
Francie
Vyrobeno


Výrobce: Francois Pralus, Katalogové číslo: 3760085320062 Hmotnost: 100 g

Složení

kakaové boby, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin. Minimální obsah kakaa 75%.  Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2427/585 kJ/kcal
Tuky
44 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
28 g
Sacharidy
33 g
    z toho cukry
26 g
Vláknina
- g
Bílkoviny
9,4 g
Sůl
g
Poznejte čokoládovnu

Francois Pralus

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne blízko Lyonu ve Francii založená roku 1955 Augustem Pralusem. Její čokoládový bonbón Praluliné se stal vyhledávanou místní specialitou. Produkuje rozsáhlou řadu vynikajících Single Origin čokolád.

Čokolády pocházejí z různých plantáží světa: Brazílie, Caracas, Chuao, Kolumbie, Kuba, Cuyagua, Djakarta, Ekvádor, Ghana, Indonésie, Madagaskar, Mélissa, Papua, Dominikánské Republika, Sao Tomé a Principe, Tanzánie, Trinidad a Venezuela. Kromě toho také vlastní svou plantáž na severozápadě Madagaskaru, kde vysazuje vysoce aromatické kakaovníky variety Criollo.

Všechny čokolády od Francois Pralus

Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

DOČASNĚ VYPRODÁNO
Francois Pralus Mélissa 45% mléčná čokoláda 100g

Francois Pralus

Mélissa

45% mléčná čokoláda 100 g
158

Francois Pralus

Madagaskar Criollo

75% hořká čokoláda 100 g
158
DOČASNĚ VYPRODÁNO
Horká čokoláda Francois Pralus - Cacao Show Bio 75% 250g

Francois Pralus

Cacao Show

75% horká čokoláda 250 g
335