189
ks

Francois Pralus
MÉLISSA
45% mléčná čokoláda 100 g

Skladem 28 ks   Kdy mi zboží doručíte?
Med
Tóny
Silná
Intenzita
Karamel
Dochuť

Bronzové umístění na Academy of Chocolate 2013. Poznejte vyvážené aroma s tóny medu a karamelu. Bude to to nejlepší, co jste kdy ochutnali. Vysokoprocentní mléčná čokoláda je vyrobena z madagaskarského kakaa odrůdy Criollo.

189
169 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Francie
Vyrobeno


Výrobce: Francois Pralus, Katalogové číslo: 3760085320154 Hmotnost: 100 g, 100 g = 189,00 Kč

Složení

cukr, kakaové máslo, sušené mléko (25 %), kakaová hmota, emulgátor: slunečnicový lecitin. Obsah kakaa: min. 45 %. Může obsahovat stopy ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2368/570 kJ/kcal
Tuky
39 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
26 g
Sacharidy
41 g
    z toho cukry
39 g
Vláknina
g
Bílkoviny
9,4 g
Sůl
0,19 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Mélissa od Francois Pralus není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – bronze

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Poznejte čokoládovnu

Francois Pralus

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne blízko Lyonu ve Francii založená roku 1955 Augustem Pralusem. Její čokoládový bonbón Praluliné se stal vyhledávanou místní specialitou. Produkuje rozsáhlou řadu vynikajících Single Origin čokolád.

Čokolády pocházejí z různých plantáží světa: Brazílie, Caracas, Chuao, Kolumbie, Kuba, Cuyagua, Djakarta, Ekvádor, Ghana, Indonésie, Madagaskar, Mélissa, Papua, Dominikánské Republika, Sao Tomé a Principe, Tanzánie, Trinidad a Venezuela. Kromě toho také vlastní svou plantáž na severozápadě Madagaskaru, kde vysazuje vysoce aromatické kakaovníky variety Criollo.

Všechny čokolády od Francois Pralus

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST