Prodej skončil

Francois Pralus
PAPUA NOVÁ GUINEA
75% hořká čokoláda 100 g

Papua Nová Guinea, místo, kde mají kakaové boby charakteristickou chuť, vzhledem k pěstování kakaovníků ve vulkanické půdě. Roste zde převážně odrůda Trinitario. Pan Pralus mluví o této své tabulce, že není pouze velmi aromatická, ale že by se o ní dalo říct, že je až charismatická.

Prodej skončil

Vyzkoušejte některý z našich ostatních produktů:

Bio
Francois Pralus 100% hořká čokoláda Madagaskar Criollo BIO 100 g

Francois Pralus

Madagaskar Criollo 100%

100% hořká čokoláda 100 g
199
Do košíku
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Papua nová Guinea
Původ bobů
Francie
Vyrobeno


Výrobce: Francois Pralus, Katalogové číslo: 3760085320536 Hmotnost: 100 g

Složení

kakao, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin. Minimální obsah kakaa 75 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2448 g
Tuky
44 g
z toho nasycené mastné kyseliny
28 g
Sacharidy
33 g
    z toho cukry
26 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
9.4 g
Sůl
0.01 g
Poznejte čokoládovnu

Francois Pralus

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne blízko Lyonu ve Francii založená roku 1955 Augustem Pralusem. Její čokoládový bonbón Praluliné se stal vyhledávanou místní specialitou. Produkuje rozsáhlou řadu vynikajících Single Origin čokolád.

Čokolády pocházejí z různých plantáží světa: Brazílie, Caracas, Chuao, Kolumbie, Kuba, Cuyagua, Djakarta, Ekvádor, Ghana, Indonésie, Madagaskar, Mélissa, Papua, Dominikánské Republika, Sao Tomé a Principe, Tanzánie, Trinidad a Venezuela. Kromě toho také vlastní svou plantáž na severozápadě Madagaskaru, kde vysazuje vysoce aromatické kakaovníky variety Criollo.

Všechny čokolády od Francois Pralus

Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bio
Francois Pralus 100% hořká čokoláda Madagaskar Criollo BIO 100 g

Francois Pralus

Madagaskar Criollo 100%

100% hořká čokoláda 100 g
199
Do košíku
ks