169
ks
Novinka
Francois Pralus Peru 75% hořká čokoláda 100 g

Francois Pralus
PERU
75% hořká čokoláda 100 g

Skladem 7 ks

Peruánské kakao bylo v roce 2012 schváleno jako "přírodní národní dědictví". Peru nepatří mezi velké pěstitele kakaa, ale bezesporu zde pěstují jedny z těch nejlepších bobů světa. Vzhledem k rozmanitosti krajiny a různorodosti podnebí jednotlivých regionů, mají místní boby velmi pestrou chuť. Tabulka má kořeněné chuťové tóny s výrazně dlouhou kakaovou dochutí. Vyrobena je z odrůdy Trinitario.

169
147 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Peru
Původ bobů
Francie
Vyrobeno


Výrobce: Francois Pralus, Katalogové číslo: 3760085325647 Hmotnost: 100 g

Složení

kakao, cukr, kakaové máslo, emulgátor: slunečnicový lecitin. Minimální obsah kakaa 75 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2427/585 kJ/kcal
Tuky
44 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
28 g
Sacharidy
33 g
    z toho cukry
26 g
Vláknina
g
Bílkoviny
9,4 g
Sůl
0,01 g
Poznejte čokoládovnu

Francois Pralus

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne blízko Lyonu ve Francii založená roku 1955 Augustem Pralusem. Její čokoládový bonbón Praluliné se stal vyhledávanou místní specialitou. Produkuje rozsáhlou řadu vynikajících Single Origin čokolád.

Čokolády pocházejí z různých plantáží světa: Brazílie, Caracas, Chuao, Kolumbie, Kuba, Cuyagua, Djakarta, Ekvádor, Ghana, Indonésie, Madagaskar, Mélissa, Papua, Dominikánské Republika, Sao Tomé a Principe, Tanzánie, Trinidad a Venezuela. Kromě toho také vlastní svou plantáž na severozápadě Madagaskaru, kde vysazuje vysoce aromatické kakaovníky variety Criollo.

Všechny čokolády od Francois Pralus

Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Francois Pralus

Mélissa

45% mléčná čokoláda 100 g
169

Francois Pralus

Madagaskar Criollo

75% hořká čokoláda 100 g
169