Francois Pralus

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne blízko Lyonu ve Francii založená roku 1955 Augustem Pralusem. Její čokoládový bonbón Praluliné se stal vyhledávanou místní specialitou. Produkuje rozsáhlou řadu vynikajících single origin čokolád.

Čokolády pocházejí z různých plantáží světa: Brazílie, Caracas, Chuao, Kolumbie, Kuba, Cuyagua, Djakarta, Ekvádor, Ghana, Indonésie, Madagaskar, Mélissa, Papua, Dominikánská republika, Sao Tomé a Principe, Tanzánie, Trinidad a Venezuela. Kromě toho také vlastní svou plantáž na severozápadě Madagaskaru, kde vysazuje vysoce aromatické kakaovníky variety Criollo.

Zobrazit filtrování

Francois Pralus

Mélissa

45% mléčná čokoláda 100 g
189
Do košíku
ks
Bio
Francois Pralus 100% hořká čokoláda Madagaskar Criollo BIO 100 g

Francois Pralus

Madagaskar Criollo 100%

100% hořká čokoláda 100 g
199
Do košíku
ks