Prodej skončil

Friis Holm Chocolate
JAPAN
Degustační sada 4 x 100 g

Podívejme se společně s holandskou čokoládovnou Friis Holm až do vzdáleného Japonska, a vezmeme to přes Nikaraguu. Kakaové boby přišli k Friis Holm právě z této země a vybrali a přimíchali do něj výjimečné japonské ingredience. Ochutnáte zelený pepř sansho s lehce citrusovými tóny, zelené skořicové listy, pražené sójové boby z Yuasy a exotický yuzu citrón v kombinaci s bílou čokoládou.

Prodej skončil

Vyzkoušejte některý z našich ostatních produktů:

Bio
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 50% mléčná čokoláda O´PAYO BIO 100 g

Friis-Holm

O'Payo mléčná

50% mléčná čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks
DOČASNĚ VYPRODÁNO
FRIIS-HOLM degustační sada čokolád DOMINO CHUNO 200 g
FRIIS-HOLM degustační sada čokolád DOMINO CHUNO 200 g

Friis-Holm

Domino Chuno

degustační sada 2 x 100 g, 200 g
588
Poznejte čokoládovnu

FRIIS-HOLM CHOKOLADE

Mikkel Friis-Holm, původně šéfkuchař, zakladatel čokoládové značky Friis-Holm Chocolade, je opravdu zanícený pro svou sladkou práci. Patří mezi špičku nejlepších čokolatiérů světa.

Mikkel se k čokoládě dostal přes svá studia DNA kakaa v Nikaragui ve Střední Americe. Na základě těchto znalostí si při výrobě svých tabulek pohrává s dobou fermentace, kdy nechává některé kakaové boby fermentovat kratší dobu nebo nechává kakao stejného původu a odrůdy obracet ve fermentačních boxech dvakrát a třikrát. Můžete tedy ochutnat dvě tabulky čokolády z jedné várky kakaových bobů a posoudit, do jaké míry může nepatrná změna v procesu výroby finálně ovlivnit její chuť.

Téměř každá z čokolád získala prestižní ocenění Chocolate Awards ve světové nebo evropské kategorii a opravdu si je zaslouží. Pokud ochutnáte jednu, nebudete chtít nikdy přestat.

Všechny čokolády od FRIIS-HOLM CHOKOLADE

Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bio
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 50% mléčná čokoláda O´PAYO BIO 100 g

Friis-Holm

O'Payo mléčná

50% mléčná čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks