Prodej skončil
Bio
GR 70% hořká čokoláda - Madagaskar 50 g

Georgia Ramon
MADAGASKAR
70% hořká čokoláda 50 g

tropické citrusy, koření, med
Tóny
silná
Intenzita
pražené ořechy
Dochuť

Maya plantáže jsou největšími plantážemi na Madagaskaru. Rozkládají se na rozloze 635 hektarů a skládají se z osmi různých farem. Všechny kakaové stromy jsou zde pěstovány tradičními metodami. Jednou z farem je Ottange Farm, nejmenší z těchto osmi plantáží, a najdeme ji nejblíže řece Ramena. Na této farmě se ročně vypěstuje 6 tun kvalitních kakaových bobů odrůdy Trinitario. Čokoláda se vyznačuje tropickými ovocnými tóny s dochutí medu.

Prodej skončil

Vyzkoušejte některý z našich ostatních produktů:

Bio
Francois Pralus 100% hořká čokoláda Madagaskar Criollo BIO 100 g

Francois Pralus

Madagaskar Criollo 100%

100% hořká čokoláda 100 g
199
Do košíku
ks
Bio
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 64% hořká čokoláda MADAGASCAR SLOW DRIED BIO 100 g

Friis-Holm

Madagascar slow dried

64% hořká čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks
Bio
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 64% hořká čokoláda MADAGASCAR FAST DRIED BIO 100 g

Friis-Holm

Madagascar fast dried

64% hořká čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks
Bio
Ajala 70% hořká čokoláda MADAGASKAR Single Origin BIO 45 g
Ajala 70% hořká čokoláda MADAGASKAR Single Origin BIO 45 g

Ajala

Madagaskar

70% hořká čokoláda 45 g
134
Do košíku
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Německo
Vyrobeno


Výrobce: Georgia Ramon, Katalogové číslo: 4260441821206 Hmotnost: 50 g

Složení

kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo. Minimální obsah kakaa: 70 %. Může obsahovat stopy mléka a skořápkových plodů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2248 g
Tuky
40 g
z toho nasycené mastné kyseliny
24 g
Sacharidy
35 g
    z toho cukry
30 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
12 g
Sůl
0.01 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda Madagaskar od Georgia Ramon není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy od Chocolate - Newcomer

Prestižní soutěž Academy of Chocolate uděluje ceny s cílem ocenit zatím neobjevené bean to bar čokolatiéry a jejich nové tabulky.

Poznejte čokoládovnu

Georgia Ramon

Georgia Ramon založil na jaře roku 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann v okrese Oberkassel v Bonnu. V jejich obchodě je také malá kavárna s integrovanou výrobou. Mnoho jejich tabulek je ekologicky certifikováno. Jejich čokolády se vyznačují rozmanitostí v single origin tabulkách a také exotickými a nečekanými kombinacemi příměsí.

Všechny čokolády od Georgia Ramon

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bio
Francois Pralus 100% hořká čokoláda Madagaskar Criollo BIO 100 g

Francois Pralus

Madagaskar Criollo 100%

100% hořká čokoláda 100 g
199
Do košíku
ks
Bio
Ajala 70% hořká čokoláda MADAGASKAR Single Origin BIO 45 g
Ajala 70% hořká čokoláda MADAGASKAR Single Origin BIO 45 g

Ajala

Madagaskar

70% hořká čokoláda 45 g
134
Do košíku
ks
Bio
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 64% hořká čokoláda MADAGASCAR FAST DRIED BIO 100 g

Friis-Holm

Madagascar fast dried

64% hořká čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks
Bio
Šárka doporučuje
FRIIS-HOLM 64% hořká čokoláda MADAGASCAR SLOW DRIED BIO 100 g

Friis-Holm

Madagascar slow dried

64% hořká čokoláda 100 g
299
Do košíku
ks