Prodej skončil

Georgia Ramon
GHANA
75% hořká čokoláda 50 g

koření, káva
Tóny
silná
Intenzita
marmeláda, ořechy
Dochuť

Kuapa Kokoo Cooperativa pěstuje v africké Ghaně kakaové boby s oficiální certifikací Fair Trade. Kakaové boby jsou zde převážně odrůdy západoafrického Amelonada a brazilských odrůd vyznačující se chuťově přirozenou kyselinkou a mírnou hořkostí. Tato tabulka čokolády má chuťové tóny po kávě, marmeládě a v dochuti najdete oříšky.

Prodej skončil

PŮVOD ČOKOLÁDY

Ghana
Původ bobů
Německo
Vyrobeno


Výrobce: Georgia Ramon, Katalogové číslo: 4260441820032 Hmotnost: 50 g

Složení

kakaová hmota, raw třtinový cukr, kakaové máslo. Obsah kakaa: min. 75 %. Může obsahovat stopy mléka a skořápkových plodů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2371 g
Tuky
42 g
z toho nasycené mastné kyseliny
26 g
Sacharidy
31 g
    z toho cukry
25 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
10 g
Sůl
0.01 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda Ghana od Georgia Ramon není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy od Chocolate - Newcomer

Prestižní soutěž Academy of Chocolate uděluje ceny s cílem ocenit zatím neobjevené bean to bar čokolatiéry a jejich nové tabulky.

Poznejte čokoládovnu

Georgia Ramon

Georgia Ramon založil na jaře roku 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann v okrese Oberkassel v Bonnu. V jejich obchodě je také malá kavárna s integrovanou výrobou. Mnoho jejich tabulek je ekologicky certifikováno. Jejich čokolády se vyznačují rozmanitostí v single origin tabulkách a také exotickými a nečekanými kombinacemi příměsí.

Všechny čokolády od Georgia Ramon

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST