159
ks
Bio
V posledním týdnu zakoupilo 5 zákazníků
GR hořká čokoláda - Guatemala 72 % BIO 50g

Georgia Ramon
GUATEMALA
72% hořká čokoláda 50g

Skladem 16 ks
Zralé třešně, ostružiny
Tóny
Silná
Intenzita
smetana, kardamom
Dochuť

Guatemala je středoamerický lesnatý stát, ze kterého pochází skvělé a charakteristické kakao použité k výrobě této tabulky z hořké čokolády.

159
138 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

72% čokoládová single origin tabulka z Guatemaly z kakaa z cooperativy Fedecovera Q'Eqchi Mayas Farmers, odrůdy Trinitario. Má plnou chuť po červeném ovoci - zralé třešně a ostružiny s tóny smetany a kardamomu.

Guatemala
Původ bobů
Německo
Vyrobeno


Výrobce: Georgia Ramon, Katalogové číslo: 4260441820858 Hmotnost: 50 g

Složení

kakaová hmota, raw třtinová cukr, kakaové máslo. Minimální obsah kakaa: 72%. Může obsahovat stopy mléka a skořápkových plodů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2265/541 kJ/kcal
Tuky
42 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
25 g
Sacharidy
33 g
    z toho cukry
28 g
Vláknina
- g
Bílkoviny
9 g
Sůl
0,01 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani čokoláda Guatemala od Georgia Ramon není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Academy od Chocolate - Newcomer

Prestižní soutěž Academy of Chocolate uděluje ceny s cílem ocenit zatím neobjevené bean to bar čokolatiéry a jejich nové tabulky.

Poznejte čokoládovnu

Georgia Ramon

Georgia Ramon založil na jaře roku 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann v okrese Oberkassel v Bonnu. V jejich obchodě je také malá kavárna s integrovanou výrobou. Mnoho jejich tabulek je ekologicky certifikováno. Jejich čokolády se vyznačují rozmanitostí v single origin tabulkách a také exotickými a nečekanými kombinacemi příměsí.

Všechny čokolády od Georgia Ramon

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

DOČASNĚ VYPRODÁNO
GR mléčná čokoláda Guatemala 62 % BIO 50 g

Georgia Ramon

Guatemala

62% mléčná čokoláda 50 g
159
Novinka
FRIIS-HOLM INDIO ROJO 70% hořká čokoláda, Honduras/Guatemala 100g

Friis-Holm

Indio Rojo

70% hořká čokoláda 100g
299