Prodej skončil
Bio
-22% GR 72% hořká čokoláda - Guatemala BIO 50 g

Georgia Ramon
GUATEMALA
72% hořká čokoláda 50 g

Zralé třešně, ostružiny
Tóny
Silná
Intenzita
smetana, kardamom
Dochuť

Guatemala je středoamerický lesnatý stát, ze kterého pochází skvělé a charakteristické kakao použité k výrobě této tabulky z hořké čokolády.

Prodej skončil

Vyzkoušejte některý z našich ostatních produktů:

DOČASNĚ VYPRODÁNO
FRIIS-HOLM 70% hořká čokoláda INDIO ROJO Honduras/Guatemala 100 g

Friis-Holm

Indio Rojo

70% hořká čokoláda 100 g
299

PŮVOD ČOKOLÁDY

72% čokoládová single origin tabulka z Guatemaly z kakaa z cooperativy Fedecovera Q'Eqchi Mayas Farmers, odrůdy Trinitario. Má plnou chuť po červeném ovoci - zralé třešně a ostružiny s tóny smetany a kardamomu.

Guatemala
Původ bobů
Německo
Vyrobeno


Výrobce: Georgia Ramon, Katalogové číslo: 4260441820858 Hmotnost: 50 g

Složení

kakaová hmota, raw třtinová cukr, kakaové máslo. Minimální obsah kakaa: 72 %. Může obsahovat stopy mléka a skořápkových plodů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2265 g
Tuky
42 g
z toho nasycené mastné kyseliny
25 g
Sacharidy
33 g
    z toho cukry
28 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
9 g
Sůl
0.01 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda Guatemala od Georgia Ramon není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Academy od Chocolate - Newcomer

Prestižní soutěž Academy of Chocolate uděluje ceny s cílem ocenit zatím neobjevené bean to bar čokolatiéry a jejich nové tabulky.

Poznejte čokoládovnu

Georgia Ramon

Georgia Ramon založil na jaře roku 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann v okrese Oberkassel v Bonnu. V jejich obchodě je také malá kavárna s integrovanou výrobou. Mnoho jejich tabulek je ekologicky certifikováno. Jejich čokolády se vyznačují rozmanitostí v single origin tabulkách a také exotickými a nečekanými kombinacemi příměsí.

Všechny čokolády od Georgia Ramon

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST