Prodej skončil

Heinde & Verre
BOLD BRAZIL
71% hořká čokoláda 70 g

Ovocné
Tóny
Silná
Intenzita
Citrusy, káva
Dochuť

Brazilské kakao nabízí čokolatiérům velmi širokou paletu autentických chutí. Heinde & Verre docílili chutě své čokolády tím, že použili hned několik profilů pražení u stejného druhu kakaových bobů. V praxi to znamená to, že rozdělí várku kakaa na tři díly a každý z nich upraží na jinou teplotu. Smíchají se následně až při konšování. Tento postup dodává tabulce komplexní a velmi pestrou paletu chutí.

V každém kousku čokolády objevte tóny ovoce, sirupu, bylin, kakaa a kávy.

Vítejte v Brazílii.

PS: V krabičce najdete dvě tabulky čokolády. Jednu tabulku si dejte hned a druhou máte na později!

Prodej skončil

PŮVOD ČOKOLÁDY

Brazílie
Původ bobů
Holandsko
Vyrobeno


Výrobce: Heinde & Verre, Katalogové číslo: 8719326531342 Hmotnost: 70 g

Složení

kakaové boby, kakaové máslo, řepný cukr, slunečnicový lecitin. Obsah kakaa: min. 71 %.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2404 g
Tuky
43 g
z toho nasycené mastné kyseliny
26 g
Sacharidy
32 g
    z toho cukry
29 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
7 g
Sůl
0 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda Bold Brazil od Heinde & Verre není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Poznejte čokoládovnu

Heinde & Verre

Představujeme vám čokoládovnu z holandského Rotterdamu Heinde & Verre. Název čokoládovny znamená „blízký & vzdálený“ a vznikl na základě myšlenky používání ingrediencí od místních holandských „blízkých“ farmářů v kombinaci s kakaovými boby ze „vzdálených“ exotických zemí. Čokoládovna si zakládá na pomalém a kvalitním zpracování surovin a jejich čokolády z grand cru kakaových bobů, tak mají přirozeně plnou chuť.

Jak sami čokolatiéři říkají: „Výroba té nejlepší čokolády je otázkou precizní práce, která vyžaduje čas a pracovní nadšení“. V továrně v Rotterdamu boby ručně přebírají a pro každý druh kakaa mají specifický pracovní a výrobní postup. Heinde & Verre čokolády odpočívají (staří) minimálně po dobu tří měsíců, získají tak komplexní chuť.

V portfoliu čokolády objevíte single origin tabulky i blendy. Single origin čokolády odhalují typický charakter jednoho použitého druhu kakaa dané plantáže. Blendy vám představí čokolády z namixovaných bobů, které mají plnou vybalancovanou chuť.

Čokoládovna používá kakao získané přímo od farmářů a na každé tabulce najdete mapu s přesným označením původu bobů. Od farmářů vykupují kakao za „férové“ ceny a podporují tak poctivý obchod a dobré pracovní podmínky, jak pro pěstitele, tak i pro jejich zaměstnance.

Ochutnat můžete čokolády z Bali, Peru nebo Brazílie. Za několik svých tabulek získali Heinde & Verre také několik světových ocenění.

Všechny čokolády od Heinde & Verre

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST