Prodej skončil

Jordi's
MADAGASKAR BEJOFO
47% mléčná čokoláda 50 g

Smetana
Tóny
Střední
Intenzita
Karamel
Dochuť

Kakaové boby odrůdy Trinitario, která se v Bejofo pěstují již od roku 1880, pocházejí od místních mini-pěstitelů, kteří neznají žádnou jinou metodu než BIO. Před fermentací se boby nechají přes noc částečně odkapat na sítech. Samotná fermentace probíhá centrálně po dobu 6 dní v kaskádovém systému dřevěných beden. Poté se boby suší 5 až 7 dní na slunci. Čokoláda má velice jemnou smetanovou chuť s tóny karamelu.

Prodej skončil

Vyzkoušejte některý z našich ostatních produktů:

DOČASNĚ VYPRODÁNO
Jordi's CRÉMA oříškovo-čokoládový krém 75 g

Jordi's

Créma

oříškovo-čokoládový krém 75 g
127

Jordi's

TMA

77% hořká čokoláda 50 g
124
Do košíku
ks

Jordi's

POP

40% bílá čokoláda s drcenými boby 50 g
124
Do košíku
ks

Jordi's

TRK

55% mléčná čokoláda s kozím mlékem 50 g
124
Do košíku
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Česko
Vyrobeno


Výrobce: Jordi's chocolate, Katalogové číslo: 8594176052748 Hmotnost: 50 g

Složení

kakaové máslo, třtinový cukr, sušené mléko, kakaové boby. Obsah kakaa: min. 47 %. Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2373 g
Tuky
47 g
z toho nasycené mastné kyseliny
29 g
Sacharidy
41 g
    z toho cukry
37 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
9 g
Sůl
0.03 g
Poznejte čokoládovnu

Jordi's chocolate

V létě roku 2010 byl v Hradci Králové založen Salón čokolády – Jordi's Chocolate, pány Stejskalem a Koudelkou.

Po usilovné práci a vzdělávání sebe i zákazníků v oblasti opravdové čokolády se jim podařilo založit na počátku roku 2012 malou manufakturu na výrobu čokolády od kakaového bobu po tabulku. Od konce První republiky jsou Jordi's Chocolate v Česku první, kdo se o něco takového pokusil. Podařilo se tak alespoň trochu vrátit čas čokolády zpátky do České republiky. 

Jordi's Chocolate získali i několik prestižních mezinárodních ocenění, včetně medailí od Academy of Chocolate.

Všechny čokolády od Jordi's chocolate

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Jordi's

TRK

55% mléčná čokoláda s kozím mlékem 50 g
124
Do košíku
ks

Jordi's

POP

40% bílá čokoláda s drcenými boby 50 g
124
Do košíku
ks

Jordi's

TMA

77% hořká čokoláda 50 g
124
Do košíku
ks