Prodej skončil

Mesjokke
SWINGIN' SUNRISE TANZANIE
72% hořká čokoláda 80 g

Ovocné
Tóny
Střední
Intenzita
Sušené ovoce
Dochuť

Swingin' Sunrise - Let's Dance! Tabulka čokolády od holandské čokoládovny Mesjokke rozšíří naši rodinu tanzánských čokolád. Kakaové boby jsou z oblasti Mbingu v Kilombero Valley a odrůdy Trinitario. Čokoláda má příjemné ovocné choťové tóny po sušeném ovoci.

Prodej skončil

PŮVOD ČOKOLÁDY

Tanzánie
Původ bobů
Holandsko
Vyrobeno


Výrobce: MESJOKKE, Katalogové číslo: 871795320809 Hmotnost: 80 g

Složení

kakaové boby Tanzanie, třtinový cukr, emulgátor: sójový lecitin. Obsah kakaa: min. 72 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2471 g
Tuky
43 g
z toho nasycené mastné kyseliny
24 g
Sacharidy
40 g
    z toho cukry
36 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
10 g
Sůl
1.6 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda Swingin' Sunrise Tanzanie od Mesjokke není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – silver

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Great Taste Awards *

Společnost The Fine Food Guild každoročně pořádá největší světovou soutěž kvalitního jídla a pití Great Taste Awards. Logo této soutěže na obalu vašeho výrobku značí, že dostatečně nadchnul náročnou porotu, a vás tedy dozajista uspokojí.

Poznejte čokoládovnu

MESJOKKE

Představujeme vám novou čokoládovnu z nizozemského Utrechtu. Na výrobu svých tabulek používají kakaové boby přímo od farmářů a pěstitelů, tzv. "Direct Trade". Mají tak jistotu, že jejich farmáři dostanou za své kakao reálnou tržní cenu a zárověň jsou schopni kontrolovat kvalitu nakoupených bobů. Čokoládovna z Utrechtu vyrábí tabulky "bean-to-bar" a vy je nyní můžete ochtnat i u nás.

Všechny čokolády od MESJOKKE

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST