Prodej skončil

Míšina čokoláda
VIETNAM
70% hořká čokoláda 50 g

Smetana, červené ovoce
Tóny
Silná
Intenzita
Skořice, med
Dochuť

Tmavá čokoláda s vysokým obsahem výběrových kakaových bobů z Vietnamu. Tabulka čokolády s ovocnými tóny po sušeném červeném ovoci, medu a skořici.

Oceněná mezinárodní cenou - zlatou medailí Academy of Chocolate!

Prodej skončil

PŮVOD ČOKOLÁDY

Vietnam
Původ bobů
Česko
Vyrobeno


Výrobce: Míšina čokoláda, Katalogové číslo: 8594204570084 Hmotnost: 50 g

Složení

kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Obsah kakaa min.: 70%. Může obsahovat stopy ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2398 g
Tuky
43 g
z toho nasycené mastné kyseliny
26 g
Sacharidy
35 g
    z toho cukry
30 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
8.3 g
Sůl
0 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda Vietnam od Míšina čokoláda není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – gold

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Poznejte čokoládovnu

Míšina čokoláda

Míša Dohnálková má celý život ráda čokoládu. Kamkoliv jede, kupuje čokolády a čokoládové tyčinky a zkouší nové chutě. Tato celoživotní láska ji dovedla až k výrobě vlastní čokolády. Vyrábí čokolády bean to bar, neboli hezky česky od bobu k tabulce. Je úžasné, jak můžete během tohoto procesu ovlivnit chuť čokolády. Výroba jedné tabulky trvá i týden, ale výsledek stojí za to!

V roce 2017 poslala Míša jednu tabulku Míšiny čokolády do prestižní soutěže Academy of Chocolate Awards 2017 a rovnou za ni dostala medaili. Její 75% tmavá čokoláda z bobů z Tanzanie vyhrála stříbrnou mezi 600 hodnocenými čokoládami z celého světa. Ve stejném roce získala bronzové ocenění v regionální soutěži International Chocolate Awards v Budapešti její 75% tmavá tabulka s pomerančem.

Od té doby sbírá prestižní čokoládová ocenění pravidelně a skvěle tak zastupuju Česko na v čokoládovém světě.

Všechny čokolády od Míšina čokoláda

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST