Limitovaná edice
Pump Street 58% mléčná čokoláda Madagaskar 70 g

Pump Street
MADAGASKAR
58% mléčná čokoláda 70 g

Není skladem
Karamel
Tóny
Silná
Intenzita
Citrónová kůra
Dochuť

Pump Street Chocolate přicházejí s tabulkou Single Origin mléčnou z Madagaskaru. Milovníky čokolády, kteří znají chuť madagaskarského kakaa, jistě nezaskočí jemná citrusová chuť, která nepřebíjí příjemnou sladkost dark milk čokolády. Užijte si ji!

218
195 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Velká Británie
Vyrobeno


Výrobce: Pump Street Chocolate, Katalogové číslo: 0700461113546 Hmotnost: 70 g, 100 g = 311,43 Kč

Složení

organické kakaové boby, třtinový cukr, organické kakaové máslo, sušené mléko.  Obsah kakaa: min. 58 %. Může obsahovat stopy ořechů. 

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2297/549 kJ/kcal
Tuky
42,3 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
25,2 g
Sacharidy
44,6 g
    z toho cukry
31,1 g
Vláknina
- g
Bílkoviny
9,2 g
Sůl
0,3 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Madagaskar od Pump Street není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – gold

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Poznejte čokoládovnu

Pump Street Chocolate

Pump Street pekárnu s čokoládovnou najdete v anglickém Orford, v Suffolkském zálivu. Pekařství získalo za své pečivo několik světových ocenění a tak se jednoho dne rozhodli, že začnou vyrábět i vlastní bean to bar tabulky čokolády. Kakao odebírají přímo od malých pěstitelů a družstev. Jejich čokolády jsou z kakaových plantáží z Jamaiky, Madagaskaru, Šalamounových ostrovů, Ekvádoru, Grenady, Hondurasu a Svatého Vincenta. Zakládají si na poctivém zpracování, precizním výrobním procesu a jsou hrdí, že vyrábějí skutečně výběrovou čokoládu. 

Všechny čokolády od Pump Street Chocolate

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST

Čokoládovnu najdete v anglickém Orfordu v Suffolkském zálivu

Zakládají si na poctivém zpracování a precizním výrobním procesu.