Prodej skončil

Rococo Chocolates
HONDURAS
70% hořká čokoláda 70 g

Švestky, černý rybíz
Tóny
Silná
Intenzita
Med, sultánky
Dochuť

Tato čokoláda je vyrobena ze single origin odrůdy kakaových bobů, která se jmenuje Maya Red, je známá pro svou charkteristickou chuť a hlavně načervenalou barvu. Plná chuť čokolády s ovocnými tóny a přirozenou sladkostí, tóny zralých švestek a černého rybízu uzavírá chuť medu a sultánek.

Prodej skončil

Vyzkoušejte některý z našich ostatních produktů:

DOČASNĚ VYPRODÁNO
FRIIS-HOLM 70% hořká čokoláda INDIO ROJO Honduras/Guatemala 100 g

Friis-Holm

Indio Rojo

70% hořká čokoláda 100 g
299

PŮVOD ČOKOLÁDY

Honduras
Původ bobů
Velká Británie
Vyrobeno


Výrobce: Rococo Chocolates HQ, Katalogové číslo: 5060072759706 Hmotnost: 70 g

Složení

kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin. Obsah kakaové sušiny minimálně 70 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2468 g
Tuky
40 g
z toho nasycené mastné kyseliny
12 g
Sacharidy
49 g
    z toho cukry
30 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
8 g
Sůl
0 g
Poznejte čokoládovnu

Rococo Chocolates HQ

Rococo založila v roce 1983 Chantal Coady, a stala se nejen majitelkou, ale i designerkou této malé čokoládovny. Tehdy otevřela svůj první obchod na King Street v lodnýnské čtvrti Chelsea. O 26 let později již jako autorka tří knih o čokoládě boří hranice v prodeji čokolády se svými třemi londýnskými obchody. V roce 2008 Chantal a Rococo získali speciální cenu Academy of Chocolate Awards.

Čokolády Rococo jsou typické především úžasnými kombinacemi vysoce kvalitní čokolády a různých bylinek a koření. Bestsellerem se stala mléčná tabulka s mořskou solí oceněná zlatou medailí.

Všechny čokolády od Rococo Chocolates HQ

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST