Prodej skončil

Rococo Chocolates
PAPUA NOVÁ GUINEA
72% hořká čokoláda 70 g

Vlašský ořech, listí
Tóny
Silná
Intenzita
Citrusy
Dochuť


Tato tabulka čokolády je vyrobena z kakaových bobů z ostrova Karkar/Papua Nová Guinea. Kakaovníky zde rostou ve vulkanickém pásmu a to dodává místnímu kakau nezaměnitelnou chuť. Čokoláda se vyznačuje zemitou chutí s tóny vlašských ořechů, čerstvého listí a citrusovou dochutí.

Prodej skončil

PŮVOD ČOKOLÁDY

Papua nová Guinea
Původ bobů
Velká Británie
Vyrobeno


Výrobce: Rococo Chocolates HQ, Katalogové číslo: 506072759737 Hmotnost: 70 g

Složení

kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecitin. Obsah kakaové sušiny minimálně 72 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2341 g
Tuky
41 g
z toho nasycené mastné kyseliny
25 g
Sacharidy
34 g
    z toho cukry
29 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
9.6 g
Sůl
0.02 g
Poznejte čokoládovnu

Rococo Chocolates HQ

Rococo založila v roce 1983 Chantal Coady, a stala se nejen majitelkou, ale i designerkou této malé čokoládovny. Tehdy otevřela svůj první obchod na King Street v lodnýnské čtvrti Chelsea. O 26 let později již jako autorka tří knih o čokoládě boří hranice v prodeji čokolády se svými třemi londýnskými obchody. V roce 2008 Chantal a Rococo získali speciální cenu Academy of Chocolate Awards.

Čokolády Rococo jsou typické především úžasnými kombinacemi vysoce kvalitní čokolády a různých bylinek a koření. Bestsellerem se stala mléčná tabulka s mořskou solí oceněná zlatou medailí.

Všechny čokolády od Rococo Chocolates HQ

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST