🎄 Čokoládu pod stromeček? Zjistěte, do kdy objednat, aby to Ježíšek stihnul: Informace o dopravě 🎁

Vytisknout Přidat do oblíbených Sdílet na facebooku

Stella mléčná čokoláda bez přidaného cukru - Gianduja 100g

Novinka

Stella mléčná čokoláda bez přidaného cukru - Gianduja 100g - Mléčná čokoláda bez přidaného cukru Gianduja. 
Jedná se o typ čokolády, která obsahuje 30 % oříškové pasty, vyrobené poprvé v Turíně za vlády Napoelona. Výrobce čokolády Michele Prochet chtěl ozvláštnit všední čokoládu oříškovým krémem a zaznamenal s ním obrovský úspěch. Výrobek pojmenoval po stejnojmenné postavě z Commedia dell'arte, která většinou zastupuje město Turín.

Kategorie produktu: Tabulková čokoláda
Výrobce: Chocolat Stella SA, Švýcarská čokoláda
Kód produktu: 7610202336048

Mléčná čokoláda bez přidaného cukru Gianduja. Jedná se o typ čokolády, která obsahuje 30 % oříškové pasty, vyrobené poprvé v Turíně za vlády Napoelona. Výrobce čokolády Michele Prochet chtěl ozvláštnit všední čokoládu oříškovým krémem a zaznamenal s ním obrovský úspěch. Výrobek pojmenoval po stejnojmenné postavě z Commedia dell'arte, která většinou zastupuje město Turín.

Dostupnost:
Skladem
24hod Expedice:
do 24 hodin
Cena s DPH:
79 Kč
Bez DPH:
69 Kč
 ks 

Koupí můžete získat: 1 bobKakaový bob (?)

Sbírejte s námi kakaové boby!
Každý registrovaný zákazník může využít věrnostního programu a získat slevy na své další nákupy na www.cokolada.cz!
Více informací se můžete dozvědět zde



Podrobnosti Zeptejte se Doplňkové produkty

Složení: Laktitol, lískové ořechy, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, inulin, emulgátor (slunečnicový lecitin), vanilkový extrakt, sladidla (aspartam, acesulfam K). Kakao: 31% min. Sušené mléko: 21% min. Může obsahovat mandle a arašídy. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. Obsahuje zdroj fenylalaninu. Nadměrná spotřeba může mít laxativní účinek. 

Historie čokoládovny Stella se žačala psát v roce 1947. Roky tvrdé práce v čokoládových továrnách vyučily Waltera Müllera, aby se stal specialistou na výrobu jemné čokolády. Šel za svým snem a s manželkou Karin začali vyrábět čokoládu ve 300 let starém domě jeho rodičů.

Stali se brzy velice úspěšnými a rodiná čokoládovna se začala rozšiřovat. Dalším kdo převzal otěže společnosti byl starší syn Adalbert. Čokoládavna se začala orientovat na Faitrade, Bio a košer čokolády.

V současnosti vede čokoládovnu vnučka Monika Müller, jako třetí generace čokolatiérů. Společnost dbá na životní prostředí - snaží se snižovat spotřebu energií při výrobě, sleduje výrobní emise CO2 a šetří pitnou vodou při výrobě.

Hmotnost: 100g

 

Máte-li dotazy, kontaktujte nás

Možnosti plateb: VISA Electron VISA MasterCard Maestro

Verified by VISA MasterCard SecureCode


© 2018, všechna práva vyhrazena cokolada.cz   |   Facebook  |  mapa stránek