Vytisknout Poslat emailem Přidat do oblíbených Sdílet na facebooku

Zavřít

Pošlete stránku emailem

:
:
:
:

Čokoláda Bonnat Lait Grands Crus Asfarth 65% 100 g

Čokoláda Bonnat Lait Grands Crus Asfarth 65% 100 g - Příjemně máslově hlaďounká čokoláda s jemným chuťovým tónem vlašských ořechů. Nechcete-li se rozhodovat mezi mléčnou a hořkou vyzkoušejte tuto čokoládu.

Kategorie produktu: Tabulková čokoláda
Výrobce: Bonnat, Francouzská čokoláda
Kód produktu: 3700152400235

Příjemně máslově hlaďounká čokoláda s jemným chuťovým tónem vlašských ořechů. Nechcete-li se rozhodovat mezi mléčnou a hořkou vyzkoušejte tuto čokoládu.

Dostupnost:
Skladem
24hod Expedice:
do 24 hodin
Cena s DPH:
151 Kč
Bez DPH:
131 Kč
 ks 

Koupí můžete získat: 3 bobyKakaový bob (?)

Sbírejte s námi kakaové boby!
Každý registrovaný zákazník může využít věrnostního programu a získat slevy na své další nákupy na www.cokolada.cz!
Více informací se můžete dozvědět zde



Podrobnosti Zeptejte se Doplňkové produkty

Bonnat Lait Grands Crus Asfarth  je vysokoprocentní mléčná čokoláda připravená z kakakových bobů pěstovaných na severozápadě ostrova Sumatra v Indonésii.

65% mléčná čokoláda je ideální lahůdka po ty, kdo se nechtějí rozhodovat, zda mají radši hořkou nebo mléčnou čokoládu. Mléčná čokoláda s takto vysokým obsahem kakaových bobů má v sobě totiž obojí: jak výraznou a pestrou kakaovou chuť hořké čokolády, tak hladivou sametovost čokolády mléčné.

Složení:
kakaová hmota (kakao, kakaové máslo), cukr, práškové mléko.

O čokoládovně Bonnat:
Příběh čokoládovny Bonnat se začíná psát již roku 1884, kdy si Félix Bonnat založil podnik v městečku Voiron v jihovýchodní Francii. Od roku 1919 zásoboval čokoládou francouzské kolonie v Africe, Indočíně a Asii. Roku 1956 přebral firmu Raymond Bonnat, vnuk Félixe Bonnata. Vystudoval School of Chocolatiers v Bazileji a se svou ženou Nicole a dvěmi ze svých čtyř dětí - Cécile a Stéphane - pokračuje v rodinné tradici. Čokoládovna má okolo 30ti zaměstnanců, přesto dosáhla světového ohlasu.

Čokoládovnu Bonnat proslavily především 2 oblasti výroby: široká řada 75% plantážních hořkých čokolád a také unikátní 65% vysokoprocentní mléčné čokolády.

V Bonnatu velmi dbají na použité ingredience. Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů. Na výrobu čokolády používá pouze kakao a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr místo cukru řepného.

Hmotnost: 100g

 
c

Máte-li dotazy, kontaktujte nás

Možnosti plateb: VISA Electron VISA MasterCard Maestro

Verified by VISA MasterCard SecureCode


© 2017, všechna práva vyhrazena cokolada.cz   |   Facebook  |  mapa stránek