198
ks

Feitoria do Cacao
SAO TOME & FLOR DE SAL DE AVEIRO
72% hořká čokoláda se solným květem 50 g

Skladem 7 ks   Kdy mi zboží doručíte?
Kakao, sladkost
Tóny
Silná
Intenzita
Mořská sůl
Dochuť

Tabulka čokolády z kakaových bobů ze Svatého Tomáše vás nadchne svou jemností a přirozenou sladkostí, kterou krásně doplňuje mořská sůl Fleur de Sel. V čokoládě najdete chuťové tóny čerstvého zralého ovoce. Užijte si ji.

198
177 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Kostarika
Původ bobů
Portugalsko
Vyrobeno


Výrobce: Feitoria do Cacao, Katalogové číslo: 5600266139046 Hmotnost: 50 g, 100 g = 396,00 Kč

Složení

kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, sůl Fleur de Sel. Obsah kakaa min.: 72 %. Může obsahovat stopy ořechů.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2417/582 kJ/kcal
Tuky
43 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
25,9 g
Sacharidy
37,6 g
    z toho cukry
28,4 g
Vláknina
8,1 g
Bílkoviny
7,5 g
Sůl
0,36 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani SAO TOME & Flor de Sal de Aveiro od Feitoria do Cacao není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – silver

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

International Chocolate Awards – European, Middle Eastern and African Bean-to-bar

International Chocolate Awards je nezávislá soutěž, která oceňuje výrobce nejlepší čokolády z celého světa. Jako jediná plně nezávislá mezinárodní soutěž na světě usiluje o podporu čokoládoven, a hlavně malých společností a plantážníků pracujících se základní surovinou – kakaem.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Feitoria do Cacao

Feitoria do Cacao je čokoládovna, kterou založily Tomoko Suga a Sue Tavares, ihned po jejich společné návštěvě ostrova Svatý Tomáš. Na jejich výletu se podívaly na několik místních plantáží a seznámily se přímo s pěstiteli kakaa. Během cesty blíže poznaly proces výroby čokolády a byly překvapeny, jak odlišnou chuť má kvalitní bean to bar čokoláda od běžně odstupných tabulek. Chuť opravdové čokolády byla najednou velmi bohatá, plná a sladká. Sue a Tomoko se tak přesvědčily o tom, jak důležitá je kvalita kakaových bobů na výrobu čokolády i to, že by rády podpořily místní farmáře. Díky tomuto nezapomenutelnému exotickému výletu vám nyní představujeme Feitori do Cacao čokolády, abyste i vy mohli ochutnat, jak jsou vynikající.

Všechny čokolády od Feitoria do Cacao

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST



 


Máme pro vás něco speciálního!

Přihlaste se k odběru newsletteru a nenechte si ujít naše aktuální slevy a novinky

Odesláním formuláře souhlasíte s použitím adresy pro zasílání našich obchodních sdělení. Posíláme obvykle jeden newsletter týdně a můžete se samozřejmě kdykoliv odhlásit.