Bio

Åkesson's
MADAGASKAR BEJOFO WHITE
43% white chocolate 60 g

Není skladem
Smetana
Tones
Silná
Intensity
Rum, karamel
Aftertaste

White chocolate made from Madagascar cocoa from the Sambirano Valley will win you over with its fine, slightly cooling texture. It tastes of cream and its flavour develops very interestingly, through citrus to an aftertaste of rum or amaretto. Enjoy.

158
141 Kč bez DPH
The product is temporarily sold out

Check product availability

Enter your email and we will let you know as soon as the product is in stock

🍫   With purchases of 2499 Kč and over you will get 80 g Original Beans drops for free and make Alena happy.

Chocolate origin

Madagascar
Beans origin
Madagascar
Manufactured


Maker: Åkesson's, EAN: 7640141021200 Weight: 60 g, 100 g = 263,33 Kč

Contain

kakaové máslo, sušené mléko, cukr. Obsah kakaa: min. 43 %. Může obsahovat stopy ořechů, mandlí, sóji, mléka, vajec.

Nutritional values ​​(per 100g):

Energy
2602/622 kJ/kcal
Fats
47,6 g
    of which saturated fatty acids
30,6 g
Carbohydrates
36,9 g
    of which sugars
34,92 g
Fiber
g
Proteins
11,42 g
Salt
1,33 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Madagaskar Bejofo White od Åkesson's není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Discover chocolate maker

Åkesson's

ÅKESSON'S patří k nejslavnějším plantážníkům světa. Již dlouhá léta se zabývají pěstování kvalitního kakaa a kakaové boby z těchto plantáží se objevují u nejednoho kvalitního výrobce čokolády. Jejich plantáže najdete na africkém ostrově Madagaskar a v Brazílii. V výrobci čokolády velmi úzce spolupracují a dodávají jim tu nejvýběrovější surovinu. Stejnou cestou se Åkesson's od roku 2009 pěčlivě věnují i výrobě své vlastní čokolády a my vám nyní konečně pár tabulek z jich dílny představíme.

More chocolate from Åkesson's

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST