Åkesson's
BRAZIL FAZENDA SEMPRE FIRME
55% milk chocolate 60 g

Není skladem
Karamel
Tones
Silná
Intensity
Med, ořechy
Aftertaste

The high-percentage chocolate you're about to taste is Brazilian cacao from the Bahía region, where Bertil Åkesson and Dr. Angelo Calmon de Sá grow the indigenous local forastero cacao variety. These beans give the chocolate a full-bodied caramel flavour, it has a creamy texture and you'll discover a nutty cream at the end of the aftertaste. Bon appetit.

159
142 Kč bez DPH
The product is temporarily sold out

Check product availability

Enter your email and we will let you know as soon as the product is in stock

🍫   With purchases of 2499 Kč and over you will get 80 g Original Beans drops for free and make Alena happy.

Chocolate origin

Brazil
Beans origin
Madagascar
Manufactured


Maker: Åkesson's, EAN: 7640141021163 Weight: 60 g, 100 g = 265,00 Kč

Contain

kakaové boby, třtinový cukr, sušené mléko, kakaové máslo. Obsah kakaa: min. 55 %. Může obsahovat stopy ořechů, mandlí, sóji, mléka.

Nutritional values ​​(per 100g):

Energy
2614/625 kJ/kcal
Fats
44,95 g
    of which saturated fatty acids
28,22 g
Carbohydrates
39 g
    of which sugars
33,48 g
Fiber
g
Proteins
10,3 g
Salt
0,07 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Brazil Fazenda Sempre Firme od Åkesson's není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Discover chocolate maker

Åkesson's

ÅKESSON'S patří k nejslavnějším plantážníkům světa. Již dlouhá léta se zabývají pěstování kvalitního kakaa a kakaové boby z těchto plantáží se objevují u nejednoho kvalitního výrobce čokolády. Jejich plantáže najdete na africkém ostrově Madagaskar a v Brazílii. V výrobci čokolády velmi úzce spolupracují a dodávají jim tu nejvýběrovější surovinu. Stejnou cestou se Åkesson's od roku 2009 pěčlivě věnují i výrobě své vlastní čokolády a my vám nyní konečně pár tabulek z jich dílny představíme.

More chocolate from Åkesson's

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST