Bio

Åkesson's
MADAGASKAR PINK PEPPER
75% dark chocolate with pink pepper 60 g

Není skladem
Kakao, citrusy
Tones
Silná
Intensity
Pepř
Aftertaste

Do you like chocolate with pepper? This is the table for you. The chocolate is made from cocoa beans from the Sambirano Valley in Madagascar, where Betil Åkesson has a 2000 ha plantation where, in addition to cocoa trees, he also grows his own pink peppercorns. The table is beautifully scented with this spice, don't expect spiciness but a nice warming and intense peppery flavour.

158
141 Kč bez DPH
The product is temporarily sold out

Check product availability

Enter your email and we will let you know as soon as the product is in stock

🍫   With purchases of 2499 Kč and over you will get 80 g Original Beans drops for free and make Alena happy.

Chocolate origin

Madagascar
Beans origin
Madagascar
Manufactured


Maker: Åkesson's, EAN: 7640141021231 Weight: 60 g, 100 g = 263,33 Kč

Contain

kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, BIO růžový pepř (2 %). Obsah kakaa: 75 %.  Může obsahovat stopy ořechů, mandlí, sóji, mléka, vajec.

Nutritional values ​​(per 100g):

Energy
2386,36/575 kJ/kcal
Fats
45,81 g
    of which saturated fatty acids
24 g
Carbohydrates
31,37 g
    of which sugars
24,5 g
Fiber
g
Proteins
9,3 g
Salt
0,07 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Madagaskar Pink Pepper od Åkesson's není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Discover chocolate maker

Åkesson's

ÅKESSON'S patří k nejslavnějším plantážníkům světa. Již dlouhá léta se zabývají pěstování kvalitního kakaa a kakaové boby z těchto plantáží se objevují u nejednoho kvalitního výrobce čokolády. Jejich plantáže najdete na africkém ostrově Madagaskar a v Brazílii. V výrobci čokolády velmi úzce spolupracují a dodávají jim tu nejvýběrovější surovinu. Stejnou cestou se Åkesson's od roku 2009 pěčlivě věnují i výrobě své vlastní čokolády a my vám nyní konečně pár tabulek z jich dílny představíme.

More chocolate from Åkesson's

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST



 


Nenechte si ujít nejnovější slevy a novinky!

Přihlaste se k odběru našeho čokoládového newsletteru

Odesláním formuláře souhlasíte s použitím adresy pro zasílání našich obchodních sdělení. Posíláme obvykle jeden newsletter týdně a můžete se samozřejmě kdykoliv odhlásit.