218
ks
Bio

Aruntam
PRINCIPINO GIANDUJA
44% dark chocolate with hazelnut cream 50 g

Skladem 17 ks   When will you deliver the goods to me?
Lískové ořechy
Tones
Silná
Intensity
Kakao , pražené ořechy
Aftertaste

Gianduja is simply an Italian classic, which is why it should not be missing in the portfolio of the Milanese chocolate company Aruntam. A dark chocolate with a paste of the best hazelnuts in the world from the Piedmont region awaits you. The chocolate is made with cocoa from the Kokoa Kamili region of Tanzania. It will get you at first sight as it looks like milk chocolate. After the first taste, you will know that this table will settle among your favourites. The chocolate tastes like hazelnut

218
195 Kč bez DPH
ks
🍫   With purchases of 2499 Kč and over you will get 80 g Original Beans drops for free and make Alena happy.

Chocolate origin

Tanzania
Beans origin
Italy
Manufactured


Maker: Aruntam, EAN: 8050539980153 Weight: 50 g, 100 g = 436,00 Kč

Contain

organické kakaové boby, org. PGI lískové oříšky z Piemonte (29 %), org. třtinový cukr, org. kakaové máslo. Obsah kakaa: min. 44 %. Může obsahovat stopy mléka a jiných ořechů.

Nutritional values ​​(per 100g):

Energy
2503/598 kJ/kcal
Fats
45 g
    of which saturated fatty acids
18,4 g
Carbohydrates
40,1 g
    of which sugars
27,7 g
Fiber
g
Proteins
8,4 g
Salt
0 g
Discover chocolate maker

Aruntam

Čokoládovna Aruntam byla založena v roce 2012 v Miláně. Paní čokolatiérka Pia Rivera spojila vášeň pro ty nejlepší ekvádorské boby s italskou tradicí. Velmi si zakládá na výběru těch nejlepších kakaových bobů i ostatních ingrediencí, převážně oříšků. Sleduje pečlivě každý krok výroby a osobně vytváří své geniální čokoládové receltury v certifikované organic "laboratoři" v San Guiliano v Miláně.

Do kolekce jejích tabulek vynikajících čokolád patří single origin mléčnéé, hořké i bílé tabulky. Ochucené čokolády jsou odkazen na tradiční  "italský životné styl", kde používá výhradně ty nejlepších místních suroviny.

Čokoládovna Aruntam vám nyní představuje své chuťově vyvážené čokolády.

More chocolate from Aruntam

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Průměrné hodnocení 5. Vypočteno z 1 hodnocení
Všechna hodnocení
jiří -
25.03.2024

Za mě naprostá pecka z mého posledního degustačního výběru!! Kdo má rád Gianduja - tak tuhle musí mít :-)

Recenze píší jen zákazníci, kteří tento produkt zakoupili. Více informací