218
ks
Bio

Aruntam
CARAMELLO VEGAN
48% white chocolate with caramel and salt 50 g

Skladem 7 ks   When will you deliver the goods to me?
Karamel
Tones
Silná
Intensity
Mandle, sůl
Aftertaste

And there's white chocolate that's vegan! Plus, it tastes like caramel candy with almonds. The cocoa butter in the chocolate is complemented by a paste of caramelized almonds with bourbon vanilla and a subtle salty dot at the end of the chocolate aftertaste.

218
195 Kč bez DPH
ks
🍫   With purchases of 2499 Kč and over you will get 80 g Original Beans drops for free and make Alena happy.

Chocolate origin

Ecuador
Beans origin
Italy
Manufactured


Maker: Aruntam, EAN: 8050539980894 Weight: 50 g, 100 g = 436,00 Kč

Contain

organické kakaové máslo, org. mandle (25 %), org. třtinový cukr, org. kokosový blossom cukr, Cervia sladká sůl (0,75 %), org. bourbonská vanilka z Madagaskaru, sůl Fleur de Sel z Bali. Obsah kakaa: 48 %. Může obsahuje stopy mléka a jiných ořechů.

Nutritional values ​​(per 100g):

Energy
2538/613 kJ/kcal
Fats
50 g
    of which saturated fatty acids
30 g
Carbohydrates
23 g
    of which sugars
21 g
Fiber
g
Proteins
12 g
Salt
0,4 g
Discover chocolate maker

Aruntam

Čokoládovna Aruntam byla založena v roce 2012 v Miláně. Paní čokolatiérka Pia Rivera spojila vášeň pro ty nejlepší ekvádorské boby s italskou tradicí. Velmi si zakládá na výběru těch nejlepších kakaových bobů i ostatních ingrediencí, převážně oříšků. Sleduje pečlivě každý krok výroby a osobně vytváří své geniální čokoládové receltury v certifikované organic "laboratoři" v San Guiliano v Miláně.

Do kolekce jejích tabulek vynikajících čokolád patří single origin mléčnéé, hořké i bílé tabulky. Ochucené čokolády jsou odkazen na tradiční  "italský životné styl", kde používá výhradně ty nejlepších místních suroviny.

Čokoládovna Aruntam vám nyní představuje své chuťově vyvážené čokolády.

More chocolate from Aruntam

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bio

209
Add to cart
ks
Bio

Georgia Ramon

beetroot adn cocos

42% white chocolate with beetroot and roses 50 g
209
Add to cart
ks