219
ks
Bio

Aruntam
DARK GIANDUJA
48% dark chocolate with hazelnut cream 50 g

Skladem 17 ks   When will you deliver the goods to me?
Oříškový krém
Tones
Silná
Intensity
Smetana, lískové ořechy
Aftertaste

We love Gianduja! This is an absolutely delicious chocolate with hazelnut cream from the Piedmont region of Italy. The best hazelnuts in the world are grown here. Genius chocolate, creamy smooth and nutty.

219
196 Kč bez DPH
ks
🍫   With purchases of 2499 Kč and over you will get 80 g Original Beans drops for free and make Alena happy.

Chocolate origin

Ecuador
Beans origin
Italy
Manufactured


Maker: Aruntam, EAN: 8050539980870 Weight: 50 g, 100 g = 438,00 Kč

Contain

organické kakaové boby, organické I.G.P. piemontské lískové ořechy BIO (30 %), organický třtinový cukr, organický kokosový blossom cukr, organické kakaové máslo. Může obsahovat stopy mléka a ořechů. Obsah kakaa: min. 48 %.

Nutritional values ​​(per 100g):

Energy
2538/606 kJ/kcal
Fats
48,5 g
    of which saturated fatty acids
20,5 g
Carbohydrates
34 g
    of which sugars
23 g
Fiber
g
Proteins
8,5 g
Salt
0,06 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Dark Gianduja od Aruntam není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Discover chocolate maker

Aruntam

Čokoládovna Aruntam byla založena v roce 2012 v Miláně. Paní čokolatiérka Pia Rivera spojila vášeň pro ty nejlepší ekvádorské boby s italskou tradicí. Velmi si zakládá na výběru těch nejlepších kakaových bobů i ostatních ingrediencí, převážně oříšků. Sleduje pečlivě každý krok výroby a osobně vytváří své geniální čokoládové receltury v certifikované organic "laboratoři" v San Guiliano v Miláně.

Do kolekce jejích tabulek vynikajících čokolád patří single origin mléčnéé, hořké i bílé tabulky. Ochucené čokolády jsou odkazen na tradiční  "italský životné styl", kde používá výhradně ty nejlepších místních suroviny.

Čokoládovna Aruntam vám nyní představuje své chuťově vyvážené čokolády.

More chocolate from Aruntam

Hodnocení čokolády

Průměrné hodnocení 5. Vypočteno z 1 hodnocení
Všechna hodnocení
jiří -
25.03.2024

Kdybych ji ochutnal, řekl bych o ní, že jde o skvělý kousek. Splní přesně co slíbí, ale... pak jsem ochutnal Aruntam - PRINCIPINO GIANDUJA a ta je teda ještě o level výš! :-) Takže já mám jasno :-)

Recenze píší jen zákazníci, kteří tento produkt zakoupili. Více informací
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bio

209
Add to cart
ks
Šárka recommends

Ajala

dezetina

63% dark chocolate with pistacchios and raspberries 45 g
139
Add to cart
ks
Bio

Georgia Ramon

pistacchios

35% white chocolate with pistacchiosn and sea salt 50 g
209
Add to cart
ks