218
ks
Bio

Aruntam
DARK PISTACCHIO
60% dark chocolate with pistacchio cream 50 g

Skladem 11 ks   When will you deliver the goods to me?
Pistácie
Tones
Silná
Intensity
Květiny, pražené ořechy
Aftertaste

You love pistachios so much too? The Italian chocolatier Aruntam has a table for you with pistachio cream mixed into a chocolate mass made of Ecuadorian cocoa. The pistachios in this table are from Sicily. The chocolate is pleasantly nutty-sweet, smooth and smooth and works as a memory of a sunny summer in Italy.

218
195 Kč bez DPH
ks
🍫   With purchases of 2499 Kč and over you will get 80 g Original Beans drops for free and make Alena happy.

Chocolate origin

Ecuador
Beans origin
Italy
Manufactured


Maker: Aruntam, EAN: 8050539980160 Weight: 50 g, 100 g = 436,00 Kč

Contain

organické kakaové boby, org. třtinový cukr, org. kakaové máslo, organické pistácie ze Sicílie (15 %), emulgátor: slunečnicový lecitin, sůl Fleur de Sel z Bali. Obsah kakaa: min. 60 %. Může obsahovat stopy jiných ořechů a mléka.

Nutritional values ​​(per 100g):

Energy
2474/591 kJ/kcal
Fats
44 g
    of which saturated fatty acids
24 g
Carbohydrates
37,5 g
    of which sugars
25,5 g
Fiber
g
Proteins
8,5 g
Salt
0,15 g
Discover chocolate maker

Aruntam

Čokoládovna Aruntam byla založena v roce 2012 v Miláně. Paní čokolatiérka Pia Rivera spojila vášeň pro ty nejlepší ekvádorské boby s italskou tradicí. Velmi si zakládá na výběru těch nejlepších kakaových bobů i ostatních ingrediencí, převážně oříšků. Sleduje pečlivě každý krok výroby a osobně vytváří své geniální čokoládové receltury v certifikované organic "laboratoři" v San Guiliano v Miláně.

Do kolekce jejích tabulek vynikajících čokolád patří single origin mléčnéé, hořké i bílé tabulky. Ochucené čokolády jsou odkazen na tradiční  "italský životné styl", kde používá výhradně ty nejlepších místních suroviny.

Čokoládovna Aruntam vám nyní představuje své chuťově vyvážené čokolády.

More chocolate from Aruntam

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bio

209
Add to cart
ks
Šárka recommends

Ajala

dezetina

63% dark chocolate with pistacchios and raspberries 45 g
139
Add to cart
ks
Bio

Georgia Ramon

pistacchios

35% white chocolate with pistacchiosn and sea salt 50 g
209
Add to cart
ks