10
ks

Feitoria do Cacao
BRANCO
45% white chocolate 50 g

Skladem 10 ks   When will you deliver the goods to me?
Smetana
Tones
Silná
Intensity
Karamel, ořechy
Aftertaste

For lovers of white chocolates, here is a table with milk from the Azores. The volcanic local soil and mild climate greatly influence the taste of the local cocoa beans. The chocolate has a beautifully full creamy flavour, a pleasant sweetness and a nutty aftertaste. We recommend pairing with coffee or green or black tea.

10
9 Kč bez DPH
ks
🍫   With purchases of 2499 Kč and over you will get 80 g Original Beans drops for free and make Alena happy.


Maker: Feitoria do Cacao, EAN: 5600266139091 Weight: 50 g, 100 g = 20,00 Kč

Contain

kakaové máslo, třtinový cukr, odstředěné a plnotučné sušené mléko. Obsah kakaového másla: min. 45 %. Může obsahovat stopy ořechů.

Nutritional values ​​(per 100g):

Energy
2574/620 kJ/kcal
Fats
48 g
    of which saturated fatty acids
32,3 g
Carbohydrates
37,6 g
    of which sugars
34,4 g
Fiber
2 g
Proteins
8,4 g
Salt
0,31 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani BRANCO od Feitoria do Cacao není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – silver

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Academy of Chocolate – bronze

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Discover chocolate maker

Feitoria do Cacao

Feitoria do Cacao je čokoládovna, kterou založily Tomoko Suga a Sue Tavares, ihned po jejich společné návštěvě ostrova Svatý Tomáš. Na jejich výletu se podívaly na několik místních plantáží a seznámily se přímo s pěstiteli kakaa. Během cesty blíže poznaly proces výroby čokolády a byly překvapeny, jak odlišnou chuť má kvalitní bean to bar čokoláda od běžně odstupných tabulek. Chuť opravdové čokolády byla najednou velmi bohatá, plná a sladká. Sue a Tomoko se tak přesvědčily o tom, jak důležitá je kvalita kakaových bobů na výrobu čokolády i to, že by rády podpořily místní farmáře. Díky tomuto nezapomenutelnému exotickému výletu vám nyní představujeme Feitori do Cacao čokolády, abyste i vy mohli ochutnat, jak jsou vynikající.

More chocolate from Feitoria do Cacao

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST