10
ks

Feitoria do Cacao
COSTA RICA UPALA
76% dark chocolate 50 g

Skladem 10 ks   When will you deliver the goods to me?
Toffee, karamel
Tones
Silná
Intensity
Med, dřevité tóny
Aftertaste

Cocoa beans from Costa Rica's Upala region grow on volcanic soil near the border with Nicaragua. They have a sweet flavour profile with notes of toffee and milk caramel and the chocolate has a creamy consistency. It is ideal to pair this chocolate with good quality coffee, matcha tea or candied banana.

10
9 Kč bez DPH
ks
🍫   With purchases of 2499 Kč and over you will get 80 g Original Beans drops for free and make Alena happy.

Chocolate origin

Costarica
Beans origin
portugal
Manufactured


Maker: Feitoria do Cacao, EAN: 5600266139077 Weight: 50 g, 100 g = 20,00 Kč

Contain

kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Obsah kakaa min.: 76 %. Může obsahovat stopy ořechů.

Nutritional values ​​(per 100g):

Energy
2432/586 kJ/kcal
Fats
44 g
    of which saturated fatty acids
26,9 g
Carbohydrates
35,6 g
    of which sugars
27,4 g
Fiber
9,1 g
Proteins
7,8 g
Salt
0,01 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani COSTA RICA UPALA od Feitoria do Cacao není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Academy of Chocolate – bronze

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Discover chocolate maker

Feitoria do Cacao

Feitoria do Cacao je čokoládovna, kterou založily Tomoko Suga a Sue Tavares, ihned po jejich společné návštěvě ostrova Svatý Tomáš. Na jejich výletu se podívaly na několik místních plantáží a seznámily se přímo s pěstiteli kakaa. Během cesty blíže poznaly proces výroby čokolády a byly překvapeny, jak odlišnou chuť má kvalitní bean to bar čokoláda od běžně odstupných tabulek. Chuť opravdové čokolády byla najednou velmi bohatá, plná a sladká. Sue a Tomoko se tak přesvědčily o tom, jak důležitá je kvalita kakaových bobů na výrobu čokolády i to, že by rády podpořily místní farmáře. Díky tomuto nezapomenutelnému exotickému výletu vám nyní představujeme Feitori do Cacao čokolády, abyste i vy mohli ochutnat, jak jsou vynikající.

More chocolate from Feitoria do Cacao

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST