Šárka recommends

Není skladem
Citrusy
Tones
Silná
Intensity
Kakao
Aftertaste

This table is made with cocoa from ten growers in La Dalia, Nicaragua. They grow a mixture of cacao varieties from known and unknown old trees that are heirlooms in their orchards. They refuse to sort the beans by type! But this mix complements each other so well - one of the best they've ever had the opportunity to taste at Friis-Holm. Strong aromatic acidity with intense cocoa notes.

12
11 Kč bez DPH
The product is temporarily sold out

Check product availability

Enter your email and we will let you know as soon as the product is in stock

🍫   With purchases of 2499 Kč and over you will get 80 g Original Beans drops for free and make Alena happy.

Chocolate origin

Nicaragua
Beans origin
Denmark
Manufactured


Maker: FRIIS-HOLM CHOKOLADE, EAN: 5715247414019 Weight: 100 g, 100 g = 12,00 Kč

Contain

kakaové boby, cukr, kakaové máslo. Může obsahovat stopy mléka. Obsah kakaa: min. 85 %.

Nutritional values ​​(per 100g):

Energy
2477/590 kJ/kcal
Fats
42 g
    of which saturated fatty acids
16 g
Carbohydrates
19 g
    of which sugars
15 g
Fiber
g
Proteins
9 g
Salt
0,01 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani od není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

International Chocolate Awards – World

International Chocolate Awards je nezávislá soutěž, která oceňuje výrobce nejlepší čokolády z celého světa. Jako jediná plně nezávislá mezinárodní soutěž na světě usiluje o podporu čokoládoven, a hlavně malých společností a plantážníků pracujících se základní surovinou – kakaem.

Discover chocolate maker

FRIIS-HOLM CHOKOLADE

Mikkel Friis-Holm, původně šéfkuchař, zakladatel čokoládové značky Friis-Holm Chocolade, je opravdu zanícený pro svou sladkou práci. Patří mezi špičku nejlepších čokolatiérů světa.

Mikkel se k čokoládě dostal přes svá studia DNA kakaa v Nikaragui ve Střední Americe. Na základě těchto znalostí si při výrobě svých tabulek pohrává s dobou fermentace, kdy nechává některé kakaové boby fermentovat kratší dobu nebo nechává kakao stejného původu a odrůdy obracet ve fermentačních boxech dvakrát a třikrát. Můžete tedy ochutnat dvě tabulky čokolády z jedné várky kakaových bobů a posoudit, do jaké míry může nepatrná změna v procesu výroby finálně ovlivnit její chuť.

Téměř každá z čokolád získala prestižní ocenění Chocolate Awards ve světové nebo evropské kategorii a opravdu si je zaslouží. Pokud ochutnáte jednu, nebudete chtít nikdy přestat.

More chocolate from FRIIS-HOLM CHOKOLADE

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Průměrné hodnocení 5. Vypočteno z 2 hodnocení
Všechna hodnocení
Lucie -
10.02.2025

Úžasná čokoláda!

Lucie -
14.03.2024

Vynikající!

Recenze píší jen zákazníci, kteří tento produkt zakoupili. Více informací
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Šárka recommends
Bio

299
Add to cart
ks
Šárka recommends

299
Add to cart
ks
Šárka recommends

299
Add to cart
ks
Šárka recommends

299
Add to cart
ks