Heinde & Verre
VEGAN MYLK & MYLK
tasting set 2 x 70g

Není skladem

Wanna bet that after tasting these two chocolates, you won't know the difference from classic milk chocolate? :-) A set of two MYLK bars that taste like milk chocolate, but you won't find milk in them. You will discover the taste of dried bananas and coconut in them and they will get you with their softness.

419
374 Kč bez DPH
The product is temporarily sold out

Check product availability

Enter your email and we will let you know as soon as the product is in stock

🍫   With purchases of 2499 Kč and over you will get 80 g Original Beans drops for free and make Alena happy.

This package contain

1 pc
1 pc

Chocolate origin

Blend
Beans origin
Holland
Manufactured

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani čokolády v sadě vegan MYLK & MYLK nejsou výjimkou. Najdete tam tabulky, které získaly tato ocenění a certifikáty. Konkrétní informace najdete vždy na obalu tabulky.

Academy of Chocolate – bronze

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Discover chocolate maker

Heinde & Verre

Představujeme vám čokoládovnu z holandského Rotterdamu Heinde & Verre. Název čokoládovny znamená „blízký & vzdálený“ a vznikl na základě myšlenky používání ingrediencí od místních holandských „blízkých“ farmářů v kombinaci s kakaovými boby ze „vzdálených“ exotických zemí. Čokoládovna si zakládá na pomalém a kvalitním zpracování surovin a jejich čokolády z grand cru kakaových bobů, tak mají přirozeně plnou chuť.

Jak sami čokolatiéři říkají: „Výroba té nejlepší čokolády je otázkou precizní práce, která vyžaduje čas a pracovní nadšení“. V továrně v Rotterdamu boby ručně přebírají a pro každý druh kakaa mají specifický pracovní a výrobní postup. Heinde & Verre čokolády odpočívají (staří) minimálně po dobu tří měsíců, získají tak komplexní chuť.

V portfoliu čokolády objevíte single origin tabulky i blendy. Single origin čokolády odhalují typický charakter jednoho použitého druhu kakaa dané plantáže. Blendy vám představí čokolády z namixovaných bobů, které mají plnou vybalancovanou chuť.

Čokoládovna používá kakao získané přímo od farmářů a na každé tabulce najdete mapu s přesným označením původu bobů. Od farmářů vykupují kakao za „férové“ ceny a podporují tak poctivý obchod a dobré pracovní podmínky, jak pro pěstitele, tak i pro jejich zaměstnance.

Ochutnat můžete čokolády z Bali, Peru nebo Brazílie. Za několik svých tabulek získali Heinde & Verre také několik světových ocenění.

More chocolate from Heinde & Verre

Od farmářů vykupují kakao za „férové“ ceny a podporují tak poctivý obchod a dobré pracovní podmínky, jak pro pěstitele, tak i pro jejich zaměstnance.

Čokoládovna si zakládá na pomalém a kvalitním zpracování surovin a jejich čokolády z grand cru kakaových bobů, tak mají přirozeně plnou chuť.




Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Šárka recommends

Heinde & Verre

Dutch Original Milk

52% milk chocolate 70 g
199
Add to cart
ks
Šárka recommends

Heinde & Verre

Dutch Vegan mylk

52% dark chocolate 70 g
199
Add to cart
ks
Šárka recommends

Heinde & Verre

Gold Piura Peru White

37% white chocolate 70 g
199
Add to cart
ks
Šárka recommends

Heinde & Verre

Smooth Piura Peru

61% milk chocolate 70 g
199
Add to cart
ks