MIA
COCONUT
65% hořká čokoláda s kokosem 75 g

Není skladem
Kokos
Tones
Střední
Intensity
Sladkost tropického ovoce
Aftertaste

Africká bean-to-bar čokoládovna MIA, kterou najdete na ostrově Madagaskar, vyrobila tabulku, která potěší nejednoho milovníka kombinace kokosu a čokolády. Chuťově bohatá 65% čokoláda s karamelizovanými plátky kokosu, v jejíž dochuti najdete tropickou sladkost.

188
168 Kč bez DPH
The product is temporarily sold out

Check product availability

Enter your email and we will let you know as soon as the product is in stock

🍫   With purchases of 2499 Kč and over you will get 80 g Original Beans drops for free and make Alena happy.

Chocolate origin

Madagascar
Beans origin
Madagascar
Manufactured


Maker: MIA, EAN: 819229020030 Weight: 75 g, 100 g = 250,67 Kč

Contain

kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, kokos (5 %), emulgátor: slunečnicový lecitin. Obsah kakaa: min. 65 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Nutritional values ​​(per 100g):

Energy
2366/569 kJ/kcal
Fats
38,9 g
    of which saturated fatty acids
25,2 g
Carbohydrates
43,9 g
    of which sugars
30,7 g
Fiber
7 g
Proteins
7,3 g
Salt
0,01 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Coconut od MIA není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Discover chocolate maker

MIA

Zkratka MIA znamená Made In Africa (vyrobeno v Africe) a skutečně – všechny čokolády od této značky pochází stoprocentně z Afriky. Nejen, že je na africkém kontinentu pěstováno použité kakao, ale odehrává se tam celá produkce od kakaového bobu až po zabalení tabulky do krabičky. Čokoládovna tak podporuje ekonomický růst v těch nejchudších místech na světě a dává svým pracovníkům možnost zaopatřit celé rodiny. Kromě toho jde 1 % z veškerého prodeje produktů MIA na rozvojové produkty v místech, kde málo znamená často mnoho. 

Díky tomu, že celý proces výroby probíhá na jednom místě, může MIA používat ty nejčerstvější suroviny, které k sobě dokonale padnou. Všechny kakaové boby pochází od nezávislých farmářů z údolí Sambirano na severozápadě Madagaskaru. Díky produkci pod jednou střechou může tato čokoládovna zblízka dohlížet na kvalitu a výsledkem jsou dokonalé bean-to-bar čokoládové tabulky.

More chocolate from MIA