59
ks
New
Šárka recommends

Skladem 2 ks   When will you deliver the goods to me?
Chucno a Piura
Tones
Silná
Intensity
peruánský super dárek
Aftertaste
59
53 Kč bez DPH
ks
🍫   With purchases of 2499 Kč and over you will get 80 g Original Beans drops for free and make Alena happy.

This package contain

1 pc
1 pc
1 pc
1 pc

Chocolate origin

Peru
Beans origin
Peru
Manufactured

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani čokolády v sadě nejsou výjimkou. Najdete tam tabulky, které získaly tato ocenění a certifikáty. Konkrétní informace najdete vždy na obalu tabulky.

Academy of Chocolate – gold

Už od roku 2005 uděluje prestižní soutěž Academy of Chocolate ceny s cílem představit světu nejtalentovanější čokoládovny a jejich nejlepší čokolády.

International Chocolate Awards – World

International Chocolate Awards je nezávislá soutěž, která oceňuje výrobce nejlepší čokolády z celého světa. Jako jediná plně nezávislá mezinárodní soutěž na světě usiluje o podporu čokoládoven, a hlavně malých společností a plantážníků pracujících se základní surovinou – kakaem.

International Chocolate Awards – European, Middle Eastern and African Bean-to-bar

International Chocolate Awards je nezávislá soutěž, která oceňuje výrobce nejlepší čokolády z celého světa. Jako jediná plně nezávislá mezinárodní soutěž na světě usiluje o podporu čokoládoven, a hlavně malých společností a plantážníků pracujících se základní surovinou – kakaem.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Discover chocolate maker

KURS & SJOKOLADE

Vigdis Rosenkilde je norská čokolatiérka, která se specializuje na výrobu bean-to-bar čokolády z peruánského kakaa. Počátkem své kariéry se věnovala cukrářství, ale její vášeň pro kakao ji přivedla do Latinské Ameriky, kde navštívila přes 50 kakaových plantáží, zejména v Peru. Zde našla ideální podmínky pro pěstování kvalitního kakaa a navázala přímou spolupráci s místními farmáři. Její čokolády jsou vyráběny přímo v Peru, což přispívá k místní ekonomice a zajišťuje čerstvost surovin. Vigdis klade důraz na etickou produkci a transparentnost celého procesu od bobu po tabulku.

Její 70% tmavá čokoláda Quellouno získala v roce 2024 zlatou medaili na International Chocolate Awards a byla označena za nejlepší tmavou čokoládu na světě . Kromě výroby čokolády pořádá také degustace a kurzy, kde sdílí své znalosti o kakau a výrobě čokolády

More chocolate from KURS & SJOKOLADE

Hodnocení čokolády

Průměrné hodnocení 4. Vypočteno z 1 hodnocení
Všechna hodnocení
Jiří -
13.06.2021

Výborná hořká čokoláda.

Recenze píší jen zákazníci, kteří tento produkt zakoupili. Více informací
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

New
Šárka recommends

349
Add to cart
ks
Šárka recommends
New

349
Add to cart
ks
New
Šárka recommends

349
Add to cart
ks
New
Šárka recommends

349
Add to cart
ks
New
Šárka recommends

1 479
Add to cart
ks