3
ks
New
Bio
Šárka recommends

Chocolate Tree
GUATEMALA LACHUA
65% dark chocolate 40 g

Skladem 18 ks   When will you deliver the goods to me?
Čokoládová bábovka
Tones
Silná
Intensity
Kakaová smetana
Aftertaste

We have here one of the new products from Chocolate Tree, which will definitely appeal to you at the first taste with its special almost milky sweetness. During the tasting, it reminded us most of a chocolate cake with which you put your favourite cocoa. Enjoy.

3
3 Kč bez DPH
ks
🍫   With purchases of 2499 Kč and over you will get 80 g Original Beans drops for free and make Alena happy.

Chocolate origin

Guatemala
Beans origin
Great Britain
Manufactured


Maker: Chocolate Tree, EAN: 5060315921785 Weight: 40 g, 100 g = 7,50 Kč

Contain

kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. Může obsahovat stopy ořechů a mléka. Obsah kakaa: min. 65 %.

Nutritional values ​​(per 100g):

Energy
2079/493 kJ/kcal
Fats
35,1 g
    of which saturated fatty acids
20,6 g
Carbohydrates
53,9 g
    of which sugars
35 g
Fiber
g
Proteins
7,4 g
Salt
0 g
Discover chocolate maker

Chocolate Tree

Chocolate Tree je bean-to-bar čokoládovna, která si zakládá na precizním zpracování toho nejlepšího kakaa.

V roce 2009 Alaistair and Friedrike Gower založili svoji čokoládovnu ve Skotsku v Edinburghu. Velmi si zakládají na tom, aby jejich čokolády byly z těch nejlepších kakaových odrůd současnosti z Peru, Kolumbie, Venezuely a Madagaskaru. Sami osobně dohlížejí na fermentaci a sušení na jednotlivých plantážích a ladí finální chuť přímo s místními pěstiteli a farmáři.

S vášní ke své práci kakao pečlivě praží, odstraňjí slupky, melou, konšují a to vše pouze v malých várkách. V jejich portfóliu najdete vynikající čisté single origin tabulky, ale také čokolády s alternativními sladidly a rostlinnými mléčnými produkty. Za ochutnání stojí tabulky s tradičními alkoholy, jakými jsou peruánské Pisco, mexický Mezcal, rum nebo whisky.

More chocolate from Chocolate Tree

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST