9
ks
Dárek

Marou
CAFÉ ARABICA
64% dark chocolate with coffee 80 g

Skladem 8 ks   When will you deliver the goods to me?
Sušené ovoce
Tones
Silná
Intensity
Káva
Aftertaste

The Vietnamese Maroons have prepared a chocolate table for coffee lovers. The table is made from cocoa beans from Lam Dong province and ground Arabica coffee has been added to the beans. The table smells beautifully of coffee and there is a pleasant sourness at the end of its taste. Good taste.

9
8 Kč bez DPH
ks
🍫   With purchases of 2499 Kč and over you will get 80 g Original Beans drops for free and make Alena happy.

Chocolate origin

Vietnam
Beans origin
Vietnam
Manufactured


Maker: Marou, EAN: 8938505214665 Weight: 80 g, 100 g = 11,25 Kč

Contain

kakaové boby a kakaové máslo (64 %), třtinový cukr (32 %), káva Arabica (4 %). Obsah kakaa: min. 64 %.

Nutritional values ​​(per 100g):

Energy
2384/573 kJ/kcal
Fats
37,4 g
    of which saturated fatty acids
24 g
Carbohydrates
50,5 g
    of which sugars
28,6 g
Fiber
g
Proteins
8,49 g
Salt
0 g
Discover chocolate maker

Marou

Jeden ze zakladatelů čokoládovny, pan Vincent Mourou, opustil v roce 2010 svou práci vrcholového manažera v marketingu a ze San Franciska odcestoval do Vietnamu. V Saigonu se seznámil se Samuelem Marutou a jeho rodinou. Při společném kempování v džugli je napadlo, že by mohli vyrábět čokoládu. Navštívili plantáž v Ba Ria Province a vybaveni pouze mixérem, troubou a plechovými formičkami, začali v Samově kuchyni s výrobou prvních tabulek. A Marou Fraiseurs de Chocolat byla na světě.

V současné době najdete čokoládovnu Marou na okraji Saigonu. Kakaové boby praží velmi pomalu a na nízkou teplotu a používají výhradně kakaové boby z vietnamských plantáží z různých provincií. Jsou tak jedni z mála " tree to bar" čokoládoven na světě.

To co začalo jako dobrodružství pro dva snílky, můžete nyní "ochutnat" ve fromě čokoládové tabulky z těch nejlepších asijských ingrediencí.

More chocolate from Marou

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Bio

159
Add to cart
ks
Bio

Georgia Ramon

milk coffee

55% milk chocolate with coffee and nibs 50 g
209
Add to cart
ks
Dárek

Marou

Café Arabica

64% dark chocolate with coffee 80 g
228
Add to cart
ks

Marou

pepper and salt

66% dark chocolate with pepper and salt 80 g
228
Add to cart
ks