MIA
CRANBERRY & HAZELNUT
65% hořká čokoláda 75 g

Není skladem
Brusinky, citrusy
Tones
Silná
Intensity
Pražené ořechy, santalové dřeno
Aftertaste

Africká čokoládovna MIA, kterou najdete na ostrově Madagaskar, vám vyrobila bean-to-bar čokoládu se sušenými brusinkami, praženými lískovými ořechy a špetkou voňavé skořice. Její chuť je krásně vyvážená mezi sladkostí a kyselinkou sušeného ovoce s hřejivostí skořice a pražených ořechů, v dochuti možná objevíte tóny santalového dřeva.

188
168 Kč bez DPH
The product is temporarily sold out

Check product availability

Enter your email and we will let you know as soon as the product is in stock

🍫   With purchases of 2499 Kč and over you will get 80 g Original Beans drops for free and make Alena happy.

Chocolate origin

Madagascar
Beans origin
Madagascar
Manufactured


Maker: MIA, EAN: 81922902006 Weight: 75 g, 100 g = 250,67 Kč

Contain

kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, brusinky (6 %, brusinky, třtinový cukr, slunečnicový olej), lískové ořechy (4 %), emulgátor: slunečnicový lecitin, skořice. Obsah kakaa: min. 65 %. Může obsahovat stopy mléka.

Nutritional values ​​(per 100g):

Energy
2278/547 kJ/kcal
Fats
35,3 g
    of which saturated fatty acids
19,8 g
Carbohydrates
47,1 g
    of which sugars
37,6 g
Fiber
5,7 g
Proteins
7,4 g
Salt
0,01 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Cranberry & Hazelnut od MIA není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Discover chocolate maker

MIA

Zkratka MIA znamená Made In Africa (vyrobeno v Africe) a skutečně – všechny čokolády od této značky pochází stoprocentně z Afriky. Nejen, že je na africkém kontinentu pěstováno použité kakao, ale odehrává se tam celá produkce od kakaového bobu až po zabalení tabulky do krabičky. Čokoládovna tak podporuje ekonomický růst v těch nejchudších místech na světě a dává svým pracovníkům možnost zaopatřit celé rodiny. Kromě toho jde 1 % z veškerého prodeje produktů MIA na rozvojové produkty v místech, kde málo znamená často mnoho. 

Díky tomu, že celý proces výroby probíhá na jednom místě, může MIA používat ty nejčerstvější suroviny, které k sobě dokonale padnou. Všechny kakaové boby pochází od nezávislých farmářů z údolí Sambirano na severozápadě Madagaskaru. Díky produkci pod jednou střechou může tato čokoládovna zblízka dohlížet na kvalitu a výsledkem jsou dokonalé bean-to-bar čokoládové tabulky.

More chocolate from MIA