113
ks
action
Bestseller
In last week purchased 6 customers
-5% Další fotografie 4

Skladem více než 100 ks   When will you deliver the goods to me?
Ořechy, smetana
Tones
Střední
Intensity
Karamel
Aftertaste

An intensely beautiful 54% artisan milk chocolate. Close your eyes, and as the chocolate melts taste the deep caramel notes characteristic of this remarkable bean from Surabaya in Java. This dark milk chocolate has 54% cacao, so only the same amount of added sugar as a 70% dark chocolate. I make all my chocolate from bean to bar in small batches in my factory in Devon in order to capture the mind-blowingly different flavours of the world’s great single estate cacaos. That is why this

119
113
101 Kč bez DPH
ks
🍫   With purchases of 2499 Kč and over you will get 80 g Original Beans drops for free and make Alena happy.

Chocolate origin

Indonesia
Beans origin
Great Britain
Manufactured


Maker: Willie’s Cacao Ltd, EAN: 5060165582006 Weight: 50 g, 100 g = 226,00 Kč

Contain

kakaová hmota, raw třtinový cukr, kakaové máslo, sušené mléko (18 %).  Obsah kakaa: min. 54 %. Může obsahovat stopy ořechů.

Nutritional values ​​(per 100g):

Energy
2450/591 kJ/kcal
Fats
42,6 g
    of which saturated fatty acids
26,5 g
Carbohydrates
40,5 g
    of which sugars
37 g
Fiber
g
Proteins
9,1 g
Salt
0,1 g
Discover chocolate maker

Willie’s Cacao Ltd

Britská čokoládovna, která má jako jedna z mála na světě pod palcem celou produkci – od vypěstování kakaovníku až po hotovou tabulku.

Specialitou jsou pak bezesporu čokolády se 100% obsahem kakaa, které majitel firmy Willie Harcourt-Cooze nadšeně propaguje jako přísadu do vaření, a to nejen do cukrovinek – sám je autorem několika úspěšných kuchařek, ve kterých představuje recepty jako např. boloňské špagety s čokoládou či čokoládové rizoto. On sám byl v roce 2008 vyhlášen čokoládovou osobností roku, v roce 2011 se pak jeho Čokoládová bible stala kuchařkou roku.

More chocolate from Willie’s Cacao Ltd

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

59
Add to cart
ks

129
Add to cart
ks

59
Add to cart
ks

259
Add to cart
ks