Bio
Akesson's 43% bílá čokoláda Madagascar Bejofo BIO 60 g

Åkesson's
MADAGASKAR BEJOFO WHITE
43% bílá čokoláda 60 g

Není skladem
Smetana
Tóny
Silná
Intenzita
Rum, karamel
Dochuť

Bílá čokoláda z madagaskarského kakaa ze Sambirano Valley vás dostane svou jemnou mírně chladivou strukturou. Chutná po smetaně a její chuž se rozvíjí velmi zajímavě, přes citrusy až k dochuti po rumu nebo amarettu. Dobrou chuť.

158
141 Kč bez DPH
Produkt je dočasně vyprodán

Hlídat dostupnost produktu

Zadejte svůj e-mail a my Vám dáme vědět hned jak bude produkt skladem

🍫   Při objednávce nad 2499 Kč čokoláda od Willie's Cacao zdarma.

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Madagaskar
Vyrobeno


Výrobce: Åkesson's, Katalogové číslo: 7640141021200 Hmotnost: 60 g, 100 g = 263,33 Kč

Složení

kakaové máslo, sušené mléko, cukr. Obsah kakaa: min. 43 %. Může obsahovat stopy ořechů, mandlí, sóji, mléka, vajec.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2602/622 kJ/kcal
Tuky
47,6 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
30,6 g
Sacharidy
36,9 g
    z toho cukry
34,92 g
Vláknina
g
Bílkoviny
11,42 g
Sůl
1,33 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Madagaskar Bejofo White od Åkesson's není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Åkesson's

ÅKESSON'S patří k nejslavnějším plantážníkům světa. Již dlouhá léta se zabývají pěstování kvalitního kakaa a kakaové boby z těchto plantáží se objevují u nejednoho kvalitního výrobce čokolády. Jejich plantáže najdete na africkém ostrově Madagaskar a v Brazílii. V výrobci čokolády velmi úzce spolupracují a dodávají jim tu nejvýběrovější surovinu. Stejnou cestou se Åkesson's od roku 2009 pěčlivě věnují i výrobě své vlastní čokolády a my vám nyní konečně pár tabulek z jich dílny představíme.

Všechny čokolády od Åkesson's

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST