Haiti

Tradice pěstování kakaa na karibském ostrově Haiti má dvousetletou tradici. Najdeme zde několik původních odrůd jako Trinitario a Criollo. Místní kakao má menší kakaové boby a jeho chuť je velmi pestrá, od ovocných tónů až po ořechové. Mezi známé plantáže a oblasti patří Pisa Farmers v oblasti Grand Nord nebo oblast Limonade.

Zobrazit filtrování
Bio
Ajala degustační sada čokolád KAKAOVÝ GEJZÍR 360 g

Ajala

KAKAOVÝ GEJZÍR

degustační sada 8 x 45 g
929
Best of

 

HEINDE & VERRE

To nejlepší z Rotterdamu
Novinka
Bio
Standout Chocolate degustační sada čokolád DARK/MILK HAITI BIO 100 g

Standout Chocolate

DARK/MILK HAITI

degustační sada 2 x 50 g, 100 g
417
Novinka
Bio
Standout Chocolate 60% mléčná čokoláda Cap-Haitien Haiti BIO 50 g

Standout Chocolate

Cap - Haitien Haiti milk 60%

60% mléčná čokoláda 50 g
209
Bio
GR 58% mléčná čokoláda - Haiti BIO 50 g

Georgia Ramon

Haiti mléčná

58% mléčná čokoláda 50 g
169
Bio
GR 80% hořká čokoláda - Haiti BIO 50 g

Georgia Ramon

Haiti hořká

80% hořká čokoláda 50 g
169
Bio
Ajala 70% hořká čokoláda Single Origin Haiti PISA BIO 45 g

Ajala

Haiti

70% hořká čokoláda 45 g
115
Bio
Ajala Single Origin degustační sada čokolád BIO 225 g

Ajala

Single Origin

degustační sada 5 x 45 g, 225 g
569