Haiti

Tradice pěstování kakaa na karibském ostrově Haiti má dvousetletou tradici. Najdeme zde několik původních odrůd jako Trinitario a Criollo. Místní kakao má menší kakaové boby a jeho chuť je velmi pestrá, od ovocných tónů až po ořechové. Mezi známé plantáže a oblasti patří Pisa Farmers v oblasti Grand Nord nebo oblast Limonade.

Zobrazit filtrování
Bio
GR 80% hořká čokoláda - Haiti BIO 50 g

Georgia Ramon

Haiti hořká

80% hořká čokoláda 50 g
169
TIP

Myslivecký speciál

S čokoládou do lesa

Tipy na originální čokoládové dárky
Bio
GR 58% mléčná čokoláda Haiti BIO 50 g

Georgia Ramon

Haiti mléčná

58% mléčná čokoláda 50 g
169
DOČASNĚ VYPRODÁNO
Ajala 70% hořká čokoláda Single Origin Haiti PISA BIO 45 g

Ajala

Haiti

70% hořká čokoláda 45 g
115
DOČASNĚ VYPRODÁNO
Ajala Single Origin degustační sada čokolád BIO 225 g

Ajala

Single Origin

degustační sada 5 x 45 g, 225 g
569