Britská čokoládovna, která má jako jedna z mála na světě pod palcem celou produkci – od vypěstování kakaovníku až po hotovou tabulku.
Tato úspěšná čokoládovna sídlící v nizozemském Amsterdamu je založená na jednoduché myšlence: co jsme si od přírody vzali, musíme jí také vrátit.
Malá britská čokoládovna byla založena v roce 2005. Zaměřuje se především na neobvyklé chuti čokolád s využitím různých semínek a olejů.
Tabulky z této dánské čokoládovny mají nezaměnitelnou a jedinečnou chuť. Jsou naprosto jemně vyhlazené se sametovou konzistencí.
Skotská čokoládová manufaktura, která si zakládá na precizním zpracování toho nejlepšího kakaa. Jsou držiteli několika světových ocenění Chocolate Awards.
Anglické čokolády Rococo jsou typické především úžasnými kombinacemi vysoce kvalitní čokolády a různých bylinek a koření.
Míša Dohnálková vyrábí čokolády od bobu k tabulce a dělá to s maximální péčí a láskou. Výroba jedné tabulky trvá i týden, ale výsledek stojí za to!
Česká čokoládovna Ajala navazuje na tradice a snaží se dělat s pomocí starých metod i moderních postupů tu nejlepší čokoládu na světě.
Malá čokoládovna z Hradce Králové založená čokoládovými nadšenci. Všechny tabulky jsou bean to bar a mají nádherné obaly. Jsou prvními průkopníky bean to bar výroby čokolády u nás.
Tuhle původně pekárnu najdete v anglickém Orfordu. Za své pečivo získali několik světových ocenění a tak se jednoho dne rozhodli, že začnou vyrábět i vlastní tabulky čokolády.
Čokoládovna s romantickým názvem byla založena roku 2009 ve Skotsku a během tří let se dostali mezi nejprodávanější prémiové čokoládové značky.
Dva přátelé, jeden z Peru a druhý z Ekvádoru, jednoho dne zjistili, že je jejich společným snem vyrábět čokoládu a tak vznikla značka Kacau.