139
ks
akce
Expirace
-13% Akesson's 55% mléčná čokoláda BRAZIL 60 g

Åkesson's
BRAZIL FAZENDA SEMPRE FIRME
55% mléčná čokoláda 60 g

Skladem 3 ks   Kdy mi zboží doručíte?
Karamel
Tóny
Silná
Intenzita
Med, ořechy
Dochuť

Akční cena, minimální trvanlivost do 03/2025. Vysokoprocentní čokoláda, kterou se teď právě chystáte ochutnat, je brazilského kakaa z oblasti Bahía, kde Bertil Åkesson a Dr. Angelo Calmon de Sá pěstují původní místní kakaa odrůdy forastero. Čokoládě tyto boby dodávají plnou chuť po karamelu, má smetanovou konzistenci a v závěru dochuti objevíte oříškový krém. Dobrou chuť.

159
139
124 Kč bez DPH
ks
🍫   Při objednávce nad 2499 Kč čokoláda od Willie's Cacao zdarma.

PŮVOD ČOKOLÁDY

Brazílie
Původ bobů
Madagaskar
Vyrobeno


Výrobce: Åkesson's, Katalogové číslo: 7640141021163 Hmotnost: 60 g, 100 g = 231,67 Kč

Složení

kakaové boby, třtinový cukr, sušené mléko, kakaové máslo. Obsah kakaa: min. 55 %. Může obsahovat stopy ořechů, mandlí, sóji, mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2614/625 kJ/kcal
Tuky
44,95 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
28,22 g
Sacharidy
39 g
    z toho cukry
33,48 g
Vláknina
g
Bílkoviny
10,3 g
Sůl
0,07 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády, které nabízíme, získávají celou řadu ocenění. Ani Brazil Fazenda Sempre Firme od Åkesson's není výjimkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

BIO

Zemědělská produkce EU/mimo EU. Biopotraviny, díky systému ekologické produkce, nesmějí obsahovat rezidua agrochemických látek, léčiv apod. Dále nesmějí obsahovat geneticky modifikované (GMO) suroviny a nesmějí být ošetřovány ionizujícím zářením.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Poznejte čokoládovnu

Åkesson's

ÅKESSON'S patří k nejslavnějším plantážníkům světa. Již dlouhá léta se zabývají pěstování kvalitního kakaa a kakaové boby z těchto plantáží se objevují u nejednoho kvalitního výrobce čokolády. Jejich plantáže najdete na africkém ostrově Madagaskar a v Brazílii. V výrobci čokolády velmi úzce spolupracují a dodávají jim tu nejvýběrovější surovinu. Stejnou cestou se Åkesson's od roku 2009 pěčlivě věnují i výrobě své vlastní čokolády a my vám nyní konečně pár tabulek z jich dílny představíme.

Všechny čokolády od Åkesson's

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST