Prodej skončil

Amedei
I CRU - MADAGASKAR 70%
70% hořká čokoláda 50 g

Citrusy
Tóny
Silná
Intenzita
Tropické ovoce
Dochuť

Tabulka vyrobena z vzácné odrůdy kakaa z afrického ostrova Madagaskar s plnou lehce nakyslou chutí po citrusech s lehkým nádechem máty. Perfektně vyvážené ovocné a kakaové tóny této tabulky vás určitě dostanou.

Prodej skončil

PŮVOD ČOKOLÁDY

Madagaskar
Původ bobů
Itálie
Vyrobeno


Výrobce: Amedei, Katalogové číslo: 8017490050981 Hmotnost: 50 g

Složení

kakaová  hmota, třtinový cukr, kakaové máslo. Obsah kakaa: min. 70 %. Může obsahovat stopy oříšků, mandlí a vlašských ořechů, pistácií a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2386 g
Tuky
40 g
z toho nasycené mastné kyseliny
25 g
Sacharidy
45 g
    z toho cukry
30 g
Vláknina
0 g
Bílkoviny
8.3 g
Sůl
0 g

CERTIFIKÁTY A OCENĚNÍ

Čokolády které nabízíme získávají celou řadu ocenění, ani čokoláda I Cru - Madagaskar 70% od Amedei není vyjímkou. Získala tato ocenění a certifikáty:

Vegan

Vyberte si z široké nabídky veganských tabulek. V sortimentu máme kromě těch certifikovaných i celou řadu hořkých čokolád s příchutěmi, které jsou z podstaty věci také veganské bez živočišných přísad.

Palm Oil Free

Tato čokoláda je 100% bez palmového oleje. Tím přispíváme k ochraně tropických deštných lesů v jihovýchodní Asii, Africe i Jižní Americe, a chráníme tak životní prostředí místních obyvatel, rostlin i živočichů.

Košer

Čokoláda splňuje všechny předpisy košer přípravy potraviny.

Poznejte čokoládovnu

Amedei

Italská čokoláda Amedei se na trhu objevila poprvé v roce 1998. Ve staromódní manufaktuře, kterou vedou sourozenci Cecilia a Alessio Tessieri z toskánského městečka La Rotta Pontedera nedaleko Pisy, pracuje asi 20 zaměstnanců a čokoláda se tu vyrábí starým, precizním způsobem. Možná také proto se jedná jednu z nejlepších čokolád na světě.

Nejvyšší kvalita čokolády Amedei byla dosažena složitým procesem, který začal hledáním kakaových bobů na vlastních plantážích. Amedei spravuje a vlastní plantáže ve Venezuele, kde se pěstuje původní druh Criollo, který je velmi vzácný.

Jsou používány pouze ingredience absolutně nejvyšší kvality a jsou kombinovány do perfektních celků. Kakaová hmota, třtinový cukr, mléko z horských pastvin a přírodní ovocné extrakty.

Pravidelně sbírají úspěchy na prestižní celosvětové soutěži Academy of Chocolate.

Všechny čokolády od Amedei