219
ks
Novinka
V posledním týdnu zakoupili 4 zákazníci
Aruntam 54% hořká čokoláda Dark Mandorla 50 g

Aruntam
DARK MANDORLA
54% hořká čokoláda s mandlovou pastou 50 g

Skladem 13 ks
Pražené mandle
Tóny
Silná
Intenzita
Květiny, tropické ovoce
Dochuť

Italská čokoládovna Aruntam představuje další ze svých skvělých oříškových čokolád. Tentokrát se můžete těšit na mandle z Toritta a čokoláda je vyrobena z ekvádorského kakaa Arriba Nacional. Krémová čokoláda s delikátní chutí pasty z pražených mandlí s dochutí květin a tropického ovoce.

219
190 Kč bez DPH
ks

PŮVOD ČOKOLÁDY

Ekvádor
Původ bobů
Itálie
Vyrobeno


Výrobce: Aruntam, Katalogové číslo: 8050539980863 Hmotnost: 50 g

Složení

organické kakaové boby, org. kakaové máslo, org. třtinový cukr, org. mandle (20 %), org. kokosový blossom cukr, emulgátor: slunečnicový lecitin, sůl Fleur de Sel z Bali, org. bourbonská vanilka z Madagaskaru. Obsah kakaa: min. 54 %. Může obsahovat stopy jiných ořechů a mléka.

Nutriční hodnoty (na 100g):

Energie
2486/594 kJ/kcal
Tuky
46 g
    z toho nasycené mastné kyseliny
24,5 g
Sacharidy
34 g
    z toho cukry
26,5 g
Vláknina
- g
Bílkoviny
10 g
Sůl
0,08 g
Poznejte čokoládovnu

Aruntam

Čokoládovna Aruntam byla založena v roce 2012 v Miláně. Paní čokolatiérka Pia Rivera spojila vášeň pro ty nejlepší ekvádorské boby s italskou tradicí. Velmi si zakládá na výběru těch nejlepších kakaových bobů i ostatních ingrediencí, převážně oříšků. Sleduje pečlivě každý krok výroby a osobně vytváří své geniální čokoládové receltury v certifikované organic "laboratoři" v San Guiliano v Miláně.

Do kolekce jejích tabulek vynikajících čokolád patří single origin mléčnéé, hořké i bílé tabulky. Ochucené čokolády jsou odkazen na tradiční  "italský životné styl", kde používá výhradně ty nejlepších místních suroviny.

Čokoládovna Aruntam vám nyní představuje své chuťově vyvážené čokolády.

Všechny čokolády od Aruntam

Hodnocení čokolády

Každému chutná něco jiného. Chuťová paleta souvisí s vašimi chuťovými buňkami. Tento graf může sloužit jako návod k chuťovým tónům, které můžeme v čokoládě najít, a poradí vám, jak se v chuti orientovat. Vaše Šárka.


Intenzita
Barva
ČERNÁ EBENOVÁ OŘECHOVÁ MAHAGON TŘEŠNĚ JANTAR OBILÍ SMETANOVÁ BÍLÁ TANINY HOŘKOST SLADKOST ČERSTVÉOVOCE SUŠENÉOVOCE KVĚTINY KOŘENÍ BYLINY PRAŽENÍ KARAMEL TEXTURA MLÉKO KAKAO JEMNOST
Podobné čokolády

DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Amedei

Toscano Black s mandlemi

63% hořká čokoláda 50g
169

Amedei

Prendimé s mandlemi

66% hořká čokoláda 500 g
799
Nejprodávanější
Bio
Seed and Bean 37% mléčná čokoláda sicilské oříšky a mandle BIO 85 g

Seed and Bean

Sicilské oříšky a mandle

37% mléčná čokoláda 85 g
99
Bio
Ajala 70% hořká čokoláda mandle BIO 45 g

Ajala

Mandle

70% hořká čokoláda 45 g
95
Bio
GR 44% mandlová hořká čokoláda - pistácie VEGAN BIO 50 g

Georgia Ramon

Mandlová čokoláda s pistáciemi

44% hořká čokoláda 50 g
179

Willie's Cacao

Almendra - Sur del Lago

70% hořká čokoláda s mandlemi 50 g
69
95